Mayland Selective Liquor Shop
EsPriTüeL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 189 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.esprituel.com 27 Eyl 2012 #1
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 27 Eyl 2012 #2 Başarılı bir çalışma daha eline sağlık...
EsPriTüeL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 189 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.esprituel.com 27 Eyl 2012 #3 Value' Alıntı: Başarılı bir çalışma daha eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum bu sözüne ; "Başarı, dibe vurduğunuzda ne kadar yükseğe sektiğinizdir." Yaşadım gördüm heheh
Value' Alıntı: Başarılı bir çalışma daha eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum bu sözüne ; "Başarı, dibe vurduğunuzda ne kadar yükseğe sektiğinizdir." Yaşadım gördüm heheh
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 27 Eyl 2012 #4 EsPriTüeL' Alıntı: Aynen katılıyorum bu sözüne ; "Başarı, dibe vurduğunuzda ne kadar yükseğe sektiğinizdir." Yaşadım gördüm heheh Genişletmek için tıkla ... Her son bir başlangıç aslında dolayısıyla bazen dibi görmeli insan.. :smile: Hem bunun dönüşümü genelde küçümsenemez düzeyde (iyi) oluyor :wink:
EsPriTüeL' Alıntı: Aynen katılıyorum bu sözüne ; "Başarı, dibe vurduğunuzda ne kadar yükseğe sektiğinizdir." Yaşadım gördüm heheh Genişletmek için tıkla ... Her son bir başlangıç aslında dolayısıyla bazen dibi görmeli insan.. :smile: Hem bunun dönüşümü genelde küçümsenemez düzeyde (iyi) oluyor :wink: