arkadaşlar daha tamamlanmadı ama yorumlarınız doğrultusunda hareket etmek istiyorum sizce nasıl...
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 20 Eyl 2008 #1 arkadaşlar daha tamamlanmadı ama yorumlarınız doğrultusunda hareket etmek istiyorum sizce nasıl...
MONASTERY 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 109 20 Eyl 2008 #2 lütfen genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmayınız. Başlığınızı çalışmanızdan yola çıkarak değiştiriyorum...
lütfen genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmayınız. Başlığınızı çalışmanızdan yola çıkarak değiştiriyorum...
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 20 Eyl 2008 #3 tamam tşk. bir daha sefere dikkat ederim
eylo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 51 Tepkime puanı 1 20 Eyl 2008 #4 Ben beğendim arkadasım.Başarılı bir çalışma ellerine sağlık.
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 20 Eyl 2008 #5 eylo' Alıntı: Ben beğendim arkadasım.Başarılı bir çalışma ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...
eylo' Alıntı: Ben beğendim arkadasım.Başarılı bir çalışma ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...
I3oI2a 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 394 Tepkime puanı 3 20 Eyl 2008 #6 bende begendım gercekten guzel goz yormuyor resımler ıyı tasarım ıyı ellerıne saglık yanlız bısey dıkkatımı cektı fast food bolumunun en altındakı yazı yandakı resımlere gırmıs okunmuyor onuda duzeltırsen ve kapaktakı kumpırın yerıne arkadakı hamburger resmınle yer degıstırsen cok daha ıyı olacak....
bende begendım gercekten guzel goz yormuyor resımler ıyı tasarım ıyı ellerıne saglık yanlız bısey dıkkatımı cektı fast food bolumunun en altındakı yazı yandakı resımlere gırmıs okunmuyor onuda duzeltırsen ve kapaktakı kumpırın yerıne arkadakı hamburger resmınle yer degıstırsen cok daha ıyı olacak....
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 20 Eyl 2008 #7 I3oI2a' Alıntı: bende begendım gercekten guzel goz yormuyor resımler ıyı tasarım ıyı ellerıne saglık yanlız bısey dıkkatımı cektı fast food bolumunun en altındakı yazı yandakı resımlere gırmıs okunmuyor onuda duzeltırsen ve kapaktakı kumpırın yerıne arkadakı hamburger resmınle yer degıstırsen cok daha ıyı olacak.... Genişletmek için tıkla ... evet haklısın okunmuyor teşekkürler güzel yorumun için...
I3oI2a' Alıntı: bende begendım gercekten guzel goz yormuyor resımler ıyı tasarım ıyı ellerıne saglık yanlız bısey dıkkatımı cektı fast food bolumunun en altındakı yazı yandakı resımlere gırmıs okunmuyor onuda duzeltırsen ve kapaktakı kumpırın yerıne arkadakı hamburger resmınle yer degıstırsen cok daha ıyı olacak.... Genişletmek için tıkla ... evet haklısın okunmuyor teşekkürler güzel yorumun için...
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 20 Eyl 2008 #8 Tasarım güzel,göze hoş geliyor. İç kısımdaki uzun çerçeve içerisinde yiyecek resimleri hoş olmuş. Renklerde güzel. Ellerine sağlık
Tasarım güzel,göze hoş geliyor. İç kısımdaki uzun çerçeve içerisinde yiyecek resimleri hoş olmuş. Renklerde güzel. Ellerine sağlık
shedesign 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 19 Mar 2008 Mesajlar 2,233 Tepkime puanı 104 Web sitesi www.asigazetesi.com 20 Eyl 2008 #9 daha dınamık bır tasarım olabılırdı.. sıra sıra yazılar ve reısmler cok klıselestı artık
beyhanok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Ağu 2008 Mesajlar 153 Tepkime puanı 5 22 Eyl 2008 #10 moderatörümüz ne kadar yakışıklıymış...(Bulut manastır) Ben moderatörümüzü bilmiyordum, hiç dikkat etmedim.. med cezir kafe broşür sayesinde gördüm... konumuz dışında ama kusura bakmayın söylemem yazmam gerekti....
moderatörümüz ne kadar yakışıklıymış...(Bulut manastır) Ben moderatörümüzü bilmiyordum, hiç dikkat etmedim.. med cezir kafe broşür sayesinde gördüm... konumuz dışında ama kusura bakmayın söylemem yazmam gerekti....
slmmm 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 374 Tepkime puanı 2 22 Eyl 2008 #11 kapağın sol tafaına resim yada logoyu koyabilirsin pizza resminin albenisi yok bunların dışında zemin renk uyumlu güzel tasarım eline sağlık
kapağın sol tafaına resim yada logoyu koyabilirsin pizza resminin albenisi yok bunların dışında zemin renk uyumlu güzel tasarım eline sağlık
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 22 Eyl 2008 #12 Bnece hoş bir çalışma fakat üzerinde biraz daha çalışmalısınız. Emeğinize sağlık.