Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Mehmet Naber" bitti ve indirmeye hazır

elmeo

🌱Yeni Üye🌱
mehmetnaber.jpg

Uzun süre önce, yeni bir mizanpaj programı üzerinde denemeler yapaken başladım bu projeye. Sonunda ortaya çıkan iş başlarken düşlediğimden çok farklı oldu. Aklımda herhangibir resmin etrafına eklenmiş anlamsız cümleler varken bir de baktım o cümleler anlam kazanmış ete kemiğe bürünmüş. Umarım sizde okurken en az benim yaparken aldığım kadar keyif alırsınız.
Egemen medyaya inat onlarla dalga geçerken kendimizi eleştiren apoletsiz, apolitik, birazda edepsiz gazetemi okumak için aşağıdaki dosyayı indirin yeter. Her ne kadar toplum olarak okumayı sevmesekte sizlere iyi okumalar.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Mehmet Ağan

doanjhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma , basılı yayınları çok güzel incelemişsiniz ve çalışmanız da birebir yansıtmışsınız. Reklamlar da çok hoşuma gitti :) Ancak tüm sayfalar renkli olduğundan , bir gazeteyi değil de daha çok bir dergiyi anımsattı bana . Çok güzel , emeğe saygılar.

Elbruz46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma , basılı yayınları çok güzel incelemişsiniz ve çalışmanız da birebir yansıtmışsınız. Reklamlar da çok hoşuma gitti :) Ancak tüm sayfalar renkli olduğundan , bir gazeteyi değil de daha çok bir dergiyi anımsattı bana . Çok güzel , emeğe saygılar.

HaberTurk Gazetesinin de tüm sayfaları renkli...

elmeo

🌱Yeni Üye🌱
Aslında dediğiniz gibi renkli olması onu gazeteden daha çok dergiye benzetti, bende haberlerden birinde bu konuya değindim. Gazete gibi başlayıp dergi gibi ilerleyen bi yapısı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Tasarım açısından çokta kasmadım kendimi tıpkı yazılar gibi herşey doğaçlama oldu. Sonuçtan çok memnun olmasamda amacına yeteri kadar hizmet ettiğini söyleyebilirim. Bu arada yorumlarınız için teşekkürler.