Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ücret tarifesi biraz karışık olmuş gibi.Genelde haftasonu daha pahalı olur Ben aşırı derecede amatör durumdayım gerçi ama yinede gördüklerimi dile getireyim.Mekan Cafe nin altındaki yeşil işaretler gözüme takıldı biraz uyumsuz olmus gibi."Mekan Cafe'de PS3 oynamanın tadına varın" sloganının da arada kaynadığını düşünüyorum biraz daha vurgulu olabilir.Başdada dediğim gibi yeni başladığım için teknik birkaç seyi çiğnemiş olabilirm sadece görüşümü belirttim.Ama yinede güzel bir çalışma eline sağlık.
aynen oyle arada kaynadı deigim gibi acele ye getirdim son halini degistirecegim fikir almak istedim arka tarafa gelince mecburen oyle musteri öyle istiyo
4 tl ve 3 tl yazan zamin çok kötü onu çoklu bir yıldız yapıp uzatıversen daha güzel olurdu dışınada kontur atma derim ben olsam öyle yapardım birde kırmızı renk değilde başka bir renk denesen cmyk da kırmızı hoş durmuyor bence