Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Mekan cafe" broşür çalışmam

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
mekanncopy.jpg

:worried:biraz acele ettim yaparken yinede eleştirilerinizi bekliyorum lütfeeenn

Moderatör tarafında düzenlendi:

bangez

🌱Yeni Üye🌱
Ücret tarifesi biraz karışık olmuş gibi.Genelde haftasonu daha pahalı olur :DBen aşırı derecede amatör durumdayım gerçi ama yinede gördüklerimi dile getireyim.Mekan Cafe nin altındaki yeşil işaretler gözüme takıldı biraz uyumsuz olmus gibi."Mekan Cafe'de PS3 oynamanın tadına varın" sloganının da arada kaynadığını düşünüyorum biraz daha vurgulu olabilir.Başdada dediğim gibi yeni başladığım için teknik birkaç seyi çiğnemiş olabilirm sadece görüşümü belirttim.Ama yinede güzel bir çalışma eline sağlık.

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynen oyle arada kaynadı deigim gibi acele ye getirdim son halini degistirecegim fikir almak istedim arka tarafa gelince mecburen oyle musteri öyle istiyo

orhanbolat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4 tl ve 3 tl yazan zamin çok kötü onu çoklu bir yıldız yapıp uzatıversen daha güzel olurdu dışınada kontur atma derim ben olsam öyle yapardım birde kırmızı renk değilde başka bir renk denesen cmyk da kırmızı hoş durmuyor bence

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
iş aynen resimde gordugunuz gibi cıktı renklerde hıc bı deısıklık yok

ela aysen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mekan cafe yazısının ustundekı ve arkasındakı sıyahlıkları ansıl verdın dıye sorsam ???

cloves

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harika bi çalışma olmuş