Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Menü Karti (Party Servisi)

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
speisekarteauen.jpg

speisekarteinnen.jpg

Cavalier Party Servisi icin yaptigim menü karti.
Fotograflari da kendim cektim.
Yorumlariniz icin tskler.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
zemin çok karışık ve çok göz yoruyor ..Ayrıca almanya da mı yaşıyorsunuz ..Ordamı basılacak

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Anladım kaç yıldır grafikersiniz?
Zemininin mor ve desenli olması gözü çok yoruyor ama yemek resimleri iştah açıcı gerçekten..
Kapak güzel ama telefon numarasını arka kapağa iliştirseymişsiniz daha hoş olurmuş ..

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
Ben de öyle düsünmüstüm, fakat müsteri telefon numarasini olabildigince büyük bir sekilde ön kapakta istedi. 3 yildir yapiyorum bu isi, yaklasik bir bucuk senedir de kendi sirketim var. Ama grafik islerini ne zaman basladin diye sorarsan; kendimi bildim bileli bu isle mesgulum.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Müşteri isteklerini söyleyince bende bitirmiş olduğum tasarımı değiştirmek zorunda kalıyordum.Sizi anladım ama uzun zaman grafik işiyle uğraşıyorsanız daha kaliteli tasarımlar yapabieceğinize inanıyorum..

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
Haklisiniz. Ama insan bu iste ister istemez sorunlarla karsilasabiliyor. Ya kendi zevkinizi bir köseye birakip müsterinin isteklerini yerine getireceksiniz. Ya da müsteri sizi aceleye getiriyor, ve istediginiz düzenlemeleri yapamadan baskiya giriyorsunuz.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Orası öyle ama ben birçok müşterime kendi tasarımlarımı kabul ettirdim..
Hatta örnek olsun diye 2-3 tane yapıyordum hepsi basılsın diyen müşterim bile oldu.
Özellikle broşür ler birde bazı broşür tasarımlarım afiş oldu ..
Grafik işi hayal gücüyle içiçe olduğu için ortaya güzel şeyler çıkıyor ama her zaman değil

viranem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tura-media.com
Sanirim, bana da müsterilere benim tasarimlarimi kabul ettirebilen bir eleman lazim :) kayserili olmama ragmen, ikna gücüm kuvvetli degildir.