Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Menu Tasarım

sayko34

🌱Yeni Üye🌱
Değerli üyeler,

Bir site için menü tasarımı freelance yapacak bir arkadaş arıyorum. Tasarım sadece görsel olarak yapılacaktır. fireworks, photoshop vb. programlardan istediginzii kullanabilirsiniz. Bana sadece menü tasarımını yapacak freelancer bir arkadaş lazım. İlgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilirler bana.

Teşekkürler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

Crysanıa

🌱Yeni Üye🌱
Nasıl tarz bir menü isteniyor ben photoshoptan tasarım yapıyorum

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli üyeler,

Bir site için menü tasarımı freelance yapacak bir arkadaş arıyorum. Tasarım sadece görsel olarak yapılacaktır. fireworks, photoshop vb. programlardan istediginzii kullanabilirsiniz. Bana sadece menü tasarımını yapacak freelancer bir arkadaş lazım. İlgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilirler bana.

Teşekkürler.

Slm arkadaşım ben freelance çalışıyorum istediğiniz özelliklerde photoshop veya fireworksde menü tasarımı yapabilirim.İsteğiniz doğrultusunda flash menülerde tasarlayabilirim.

umutatamis@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Merhaba, ilanınız hala güncel ise yardımcı olabilirim.

BİLGİSAYAR:

Photoshop Cs3: ileri seviyede
Illustrator Cs3: ileri seviyede
Freehand Mx: ileri seviyede
CorelDraw: ileri seviyede
Indesign: ileri seviyede
Flash: orta seviyede
Dreamveawer: orta seviyede
Frontpage: orta seviyede
Quark Express: başlangıç seviyesi

İLETİŞİM:
Msn: graffi_fulya@msn.com
Gsm: 0555 465 89 00

bemretulove

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok iyi derecede
photoshop
illustrator
freehand
corel draw
orta derecede
dreamweaver
flash
biliyorum. illustrator & photoshop & dreamweaver & flash kullanarak birçok siteye imza attım.

bemretulove@hotmail.com / 0 505 400 4002

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
Değerli üyeler,

Teşekkürler.

Merhabalar uygun fiyatlara sizlere yardımcı olabiliriz. Bizimle iletişime geçerek grafik ve web alanındakı referanslarımızı inceleyebilirsiniz.İyi gunler dilerim grafik@avantajhosting.com