creative
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir Grafik Tasarımcı olarak diyebilirim ki olmamış. Çünkü renkler gözü almaktadır ve renk kullanımları biraz sert olmuş.. Hele yazılar hiç okunmuyor.. Puntoyu biraz yükseltip öne çıkartacak renklerde kullanman gerek bence ve düz bir font kullanılırsa daha iyi olur. İç içe geçmiş karışık bir durum oluşmuş burada.. Dışardan bakan birisine belki hoş gelebilir ama çoğu insan yazıları okuyamaz. sade hale dönüştürülürse daha iyi olur.. kolay gelsin kalın sağlıcakal..
gözü almasi istenilenn sey gerceten renkler ise.... yani dikkat cekmesi istenilip sonra okunmasi isteniyorsa peki?.. ayrica tasarima rgb renk modunda arkasinda isik olan bir tüpten yani monitorden baktiginizi unutmamaniz lazim.. ofset baski sonucunu tahmin edebilcek düzeydemisiniz bilmiyorum tabi ama, benim tahminimden faydalanmak isterseniz gözü almaz.. 220 gr mat kuse kagida basilip mat selefonla kaplancak bir renk dokusu asla gözü almaz... ayrica font secimi konusunda daha önce bir yoruma cevap vermistim.. gözden gecirmenizi isterim.. fontun büyüklügü konusunda sikintimiz yok... calismanin ebatlarini göz önüne alirsaniz okuma mesafesinden oldukca rahat görülen hatta rahatlikla secilebilen bir tipografi uyguladim. punto degeri 18 dir. helveticaya karsilik düsünürsek karakteri 14-15 puntaya tekabül etmektedir ki bu standartlarin üstündedir zaten...
fikir ve görüsleriniz icin tesekkür ederim...