Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Menü Tasarimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir Grafik Tasarımcı olarak diyebilirim ki olmamış. Çünkü renkler gözü almaktadır ve renk kullanımları biraz sert olmuş.. Hele yazılar hiç okunmuyor.. Puntoyu biraz yükseltip öne çıkartacak renklerde kullanman gerek bence ve düz bir font kullanılırsa daha iyi olur. İç içe geçmiş karışık bir durum oluşmuş burada.. Dışardan bakan birisine belki hoş gelebilir ama çoğu insan yazıları okuyamaz. sade hale dönüştürülürse daha iyi olur.. kolay gelsin kalın sağlıcakal..

gözü almasi istenilenn sey gerceten renkler ise.... yani dikkat cekmesi istenilip sonra okunmasi isteniyorsa peki?.. ayrica tasarima rgb renk modunda arkasinda isik olan bir tüpten yani monitorden baktiginizi unutmamaniz lazim.. ofset baski sonucunu tahmin edebilcek düzeydemisiniz bilmiyorum tabi ama, benim tahminimden faydalanmak isterseniz gözü almaz.. 220 gr mat kuse kagida basilip mat selefonla kaplancak bir renk dokusu asla gözü almaz... ayrica font secimi konusunda daha önce bir yoruma cevap vermistim.. gözden gecirmenizi isterim.. fontun büyüklügü konusunda sikintimiz yok... calismanin ebatlarini göz önüne alirsaniz okuma mesafesinden oldukca rahat görülen hatta rahatlikla secilebilen bir tipografi uyguladim. punto degeri 18 dir. helveticaya karsilik düsünürsek karakteri 14-15 puntaya tekabül etmektedir ki bu standartlarin üstündedir zaten...

fikir ve görüsleriniz icin tesekkür ederim...

haski

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım çok güzel ama fontlar biraz daha okunaklı olabilir gibi geldi bana.

kaptan83

🌱Yeni Üye🌱
creative umarım yanlış anlamıyorsundur ben kemdimce gördüğümü yazıyorum bundan dolayı sakın gücenme bana.. tasarım bir bütündür sonuçta ben başta ayrıntıya bakmam zaten genel olarak bakarım beni rahatsız eden bir yer varsa ayrıntısına bakarım neresi rahatsız ediyor diye.. mesela mönü listesini sağlı sollu yapman benim gözümü yormaktadır, yazı altında bulunan canlı zemin rengi ise beni yazıya değil zemin rengine götürmektedir.. Ve genel baktığımda sadeliği göremiyorum asıl tasarım sadeliktedir.. Ben bunları yazarken tamamende olmamış demiyorum ben sadece gördüklerimi yazdım. Belki yazıları yeniden demarkaj yapabilirsin. Tabiiki ofsete gitmediyse.. Kolay gelsin daha iyisi olması dileğiyle.. iyi günler..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraflar çok güzel. Çeken arkadaş ile tanışmak isterdim. Fotoğraf bu gibi görsel çalışmalarda çok büyük etken kazanır ve çalışmayı da bir o kadar değerli yapar. Ellerinize sağlık hoş olmuş. Bir kaç gözüme çarpan şeyler var ama fotoğrafların güzelliği ve profesyonel ellerden çıkması bu çalışmanın o gözüme çarpanlarıda bir kenarı atıyor :)

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkürler gökhan... fotograffci arkadasla irtibata gecmeni saglayabilirim ihtiyacin olursa... benimle iletisim kurman yeterli...

creative umarım yanlış anlamıyorsundur ben kemdimce gördüğümü yazıyorum bundan dolayı sakın gücenme bana.. tasarım bir bütündür sonuçta ben başta ayrıntıya bakmam zaten genel olarak bakarım beni rahatsız eden bir yer varsa ayrıntısına bakarım neresi rahatsız ediyor diye.. mesela mönü listesini sağlı sollu yapman benim gözümü yormaktadır, yazı altında bulunan canlı zemin rengi ise beni yazıya değil zemin rengine götürmektedir.. Ve genel baktığımda sadeliği göremiyorum asıl tasarım sadeliktedir.. Ben bunları yazarken tamamende olmamış demiyorum ben sadece gördüklerimi yazdım. Belki yazıları yeniden demarkaj yapabilirsin. Tabiiki ofsete gitmediyse.. Kolay gelsin daha iyisi olması dileğiyle.. iyi günler..

gücenmek ve yanlis anlamak gibi durumlari yas olarak geride biraktigimizi düsünüyorum...

yorumun icin tesekkürler... degerlendirmeye alamaya calisicam...

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. bu işi lac + mat selefon coşturacaktır
ben çok beğendim paylaşım için teşekkürler eline sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Herşey bence çok güzel... Tebrik ederim. Fakat tek bir şey var onuda nacizane fikrim olarak belirtmek isterim.

Soğuk içecekler ve kahvaltı bölümündeki desenler hakkında:

Soğuk içeceklerde olması gereken şu dairesel hava kabarcığı hissi veren desen bence kahvaltıya koyulmayıp soğuk içeceklere koyulsaydı daha güzel olacaktı. Kahvaltıda ise bezier eğrilerini dikey şekilde kullanılsaydı o sucuklu yumurtanın kokusu monitorümden burnuma kadar gelirdi gibi hissettim. Ama buda çok fazla takılınacak bir ayrıntı değil.

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkürler yorumun icin... evet güzel bir ayrintiya deginmissin.. ben düsünmemistim bu sekilde...

sagol..

GülTekdağ1

🌱Yeni Üye🌱
Creative, bu çalışman gayet başarılı, tebrikler. Renkler ve Fontlar gayet iyi seçilmiş. Soğuk içeceklerin bir fotoğrafa ihtiyacı var, kesin. Bir de Soğuk ve Sıcak içeceklerin üstündeki desenleri ya kaldır, ya da bütün başlıklara bir desen koy derim. Kapak için de fotoğraflar gelecek herhalde, di mi?

(Lavabonun mor rengi olduğu nereden çıktı ya?)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet bak bende unuttum lavabo mor olayını... Mor kadınsı bir renktir dese anlarım çünkü mor kadını ifade eder. Ama lavabo ne gerçekten ? =)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet bak bende unuttum lavabo mor olayını... Mor kadınsı bir renktir dese anlarım çünkü mor kadını ifade eder. Ama lavabo ne gerçekten ? =)

Ben de ilk defa duydum nasıl yani ya??? :D gerçek lavabolar mor renginde mi oluyo yoksa?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Soğuk içeceklerde buna benzer resimler kullanmalısın bence... Orası neden boş gerçekten?

sogukiceceklerjg8.gif

graphic00

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık...

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle ellerine sağlık.kesinlikle ilgi çekici ve hoş olmuş.gelen müşteri kesinlikle bişeyler yeyip kalkmak ister.şahsen ben öyle yapardım:)ve katoloğu incelerdim:)ben sadece 1 şey söylemek istiyorum.
belki sıcak içiceklerde yine sarı veya kırmızıyı soğuk içeceklerde de buz mavisini kullanabilirsin.daha uyumlu olur gibi geldi..

macdesigner

🌱Yeni Üye🌱
bence çok zzzzzüper olmuşş gerçi onayı gelmiş dir büyük ihtimalle omaa
ben şahsen çok beğendim tasarımını

başarılarının devamını dilerim arkadaşım.

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkur ederim yorumların için, arkadasim :)

yalniz söyle bir durum var... musterimiz yaptigim calismayi cok renkli bulmus... haklidir.. bisey diyemiyoruz :)

alternatif olarak sundugumuz örnek calismalar da altta...

haa bir de unutmadan resimleri söyle biraz eritsekkk filan demiss...

bakalim bunlara karsi yorum ne olacak? ajans olarak merakla bekliyoruz :)

PS. konuya hakim olanlar bilir, cococola görsel calismasi verecekti.. bizde icecek sayfasina yerlestircektik... ama maalesef cococola nin ajansinda calisan arkadaslar bbrrrrrrr lamakla mesgül olduklarindan görselemiz hala gelmedi... volkan'in verdigi görsellerde ii oldu sanki :)

875036844_f77fcba5f4_b.jpg

875036850_d645426c3e_b.jpg

875036772_fb3fe36043_b.jpg

875036794_3e5967344e_b.jpg

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben renkli halini çok beğenmiştim açıkçası fakat bu yeni halini görünce yeni tasarımın daha uuygun olacağını ve müşterinin çok beğeneceğini düşünüyorum nedeni ise müşteri mekanın adından dolayı çok renkli demiş olabilir bir öncekilere yeni tsarım renkleri Köy Değirmeni adına daha yakın değirmen rengi sanki :) -Bu arada müşteri tam olarak bunu istemiş olmalı fotoğrafları güzel eritmişsin :D

*Imm ben olsam her iki menüyü de isterdim =)
*Volkan'ın tavsiye ettiği görseller güzel oturmuş...

Tebrikler... Teşekkürler.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
875036772_fb3fe36043_b.jpg

bu resimdeki soğuk içeceklerin altındaki yansımayı ters çevirme, düz bırak sadece dibi gözüksün gözüken diğer yerlerini büyük bir fırça ile sil derya daha gerçekci durur .:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...