Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Menü Tasarimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baby tartaruga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renklileri çok beğenmiştim aslında; ama en alttaki iki tanesinde de yemekler ön plana çıkmış..
Diğerlerinden daha sade..
Yeniler de güzel olmuş, ellerinize sağlık.

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende cok begenmistim renkleri, enerjik ve istah aciciydi cok.. aslinda bastan istenilende oydu :) ama müsterim biraz kararsiz ve koca sayisi cok*...
bu terimi sektördeki arkadaslar bilirler, yanlis anlasilmasin lütfen :)

simdi ikinci menüdeki fotoraflari eritme isi gercekten nefret ettigim bi tarzdir..yani asla tasvip etmem.. tabi bazi tasarimlarda gereklidir ama cekim kompozisyonlari bi kadar hos olan fotograflari niye eritip fotografcidan küfür yiyelim dimi :) bence bu tarz uygulamalar fotografin kalitesini düsürüyor ve 90 li yillardan kalma trendler bunlar...

gökhan, söyledigini yapamaya calisicam.... ama zaten degiscek abi onlar :)

belgin, isim evet biraz daha otantik bir havayi cagristiriyor ama amcamlar bistro olcaz biz bistro olmaliyiz tavrinda... ondan biraz renk katalim istedikk... ki kafa bistroya gecmemiss anlasilan hala amcamlarim :)

baby sanada tesekkür ederim, begenin icin...

neyse.. isin özü sudur ki;...

1- müsteri velinimettir...
2- kasarsin anlatirsin, dil dökesin anlamazsa bitirissin, istenen neyse onu yaparsin (sari zeminli is öyledir)
3- parayi veren konusur,,,
4- ego tatmini artik sirada ki müsterimize nasipmis :)

espride olsa yukardakilarin gerceklik paylari var...
napalimm bu isler birazda böyle oluyo...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
1- müsteri velinimettir...
2- kasarsin anlatirsin, dil dökesin anlamazsa bitirissin, istenen neyse onu yaparsin (sari zeminli is öyledir)
3- parayi veren konusur,,,
4- ego tatmini artik sirada ki müsterimize nasipmis

bunlar da son derece haklısın bence espri tarafı yok :)

Ellerine sağlık sen bistro olmaları için çok güzel bir fırsat sunmuşsun fakat anlaşılan o ki onlar eski havalarından da vazgeçemiyorlar ama tabiki de yanlış yenilikçi olmak için yeni trendlere ayak uydurmak gerek. Renkli menü çok canlıydı ve daha modern havası vardı ama dedigim gibi 2. tasarımın da çok başarılı. Seçim onların...

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
bu müşteri hem atak yapmak istiyor hemde uygulamaya geçirmekte karasız en zor müşteri tibide budur.hem bir adım ilerlemek isterler ama yinede o eski kafalarından vazgeçmezler.zaten dikkat edin parada böyle tiplerdedir.burdada böyle müşteri çok var.ama herzaman en son parayı veren onlar olduğu için düdüğüde onlar çalıyorlar.

inci

🌱Yeni Üye🌱
bence çok hoş olmuş renk uyumu süper

grafik_adam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
creative valla ilk yapılan mönü tasarımından çok çok daha iyi olmuş. ben begendim..

filizali12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm kardes calisman cok guzel olmus cekilen fotolar digital mi yoksa yoksa normal kamera ile mi cekildi

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ressimler arasındaki orantısızlık kötü olmuş! karakter seçimin pek hoş değil! renklerde sorunum yok ama sade renk olsaydı keşke

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence mor ayrı bi hava katmış bana göre eline sağlık çok güzel olmuşlar

umut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline saglik cok guzel bır fikir cikmis ama mordaki yaziyi farkli bir renk tonu yapsan bana goz yorucu geldi her sayfada farkli kullana bilirsin

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bence güzel mor canlı ren tir ve bu sene moda zten ama resimler de seni kurtarmış burda kaliteli ressimler çeken arkadaşın eline emeğine sağlık genel de güel arkadaşlara katıldığım yazı renk fonları birde menü renkleri daha ö pilanda bu yer kimindir hala şçözemedim bunu kendi ağzımdab değil müşteri ağzı ile sölüyom kapiş

rene00

🌱Yeni Üye🌱
bikere mor lavabo rengidir:D klozet örtüleri, kağıt asacakları falan.. yada ben öyle anımsıyorum. çocukken belkide bizim örtüler o renkti bilmiyom:) karakter güzel ama bence menüye gitmemiş. logonun altına be beyaz amatör şeyi vermekte haklısın gerçekten belli olmazdı yoksa...

daha yasın kackı cok uzaklarda kalmıs sankı kucuklugun:)
neyse bence super bı calısma keyıflendırıyo albenısı yuksek canlı canlı. tebrıkler arkadas

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk paylaştığın çalışma için söylüyorum; mükemmel bir tasarım olmuş, düşüncene,becerine,sanatına sağlık....O kadar beğendimki kendi arşivime kattım. yeni tasarımlar için ışık tutacak bana :) teşekkürler.... başarılar

Son düzenleme:

Meriod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma genelinde harika.. Söylenecek çok az şey var.. Sadece, eet haklısın mor tatlıları daha az kalorili ve hafif gösterior ancak işveren ben olsaydım, tatlılarımın iştah açıcı görünmesini isterdim..

Bir de, örneğin soğuk ve sıcak içeceklerin üzerindeki iconların dierlerinde olmamasını ben de anlayamadım ve yine içecekler sayfasında, dier sayfalarda kullandıın fonlardan kullanmamışsın..

Tabi bunlar sadece bizim göreceğimiz şeyler, inanıorum ki o menüyü eline alan bir müşteri, işin genelini deerlendirip, yapılan çalışmadan çok etkilenecektir.. Gerçekten de çok güzel..

Bi şey daha, iç sayfalardaki kaliteyi kapakta göremedim..

Tebrikler, eline sağlık.. :)

Edit: Yorumlar ilk çalışma için yapılmıştı..dierlerini sonradan gördüm.. Ah şu müşteriler..bazen bezdiriolar insanı.. :S

Son düzenleme:

jekfer

🌱Yeni Üye🌱
çarpıcı,iştah açıcı ve temiz görünüyor..amacına ulaşmışsın ..
fakat mor biraz fazla ön planda
font da biraz sorun var
kapak da sanki bir bistro değilde başka bişimiş izlemini veriyor
yinede eline sağlık

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
çok tatlı olmuş üstelik mat selefon üzerine local lakla acaip güsel bi iş çıkacağından eminim eline emeğine sağlık böle menüler görmüyorum gittiğim yerlerde

seker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok güzel olmus eline saglık :))

nevrez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence cok cıvıl cıvıl olmus çok güzel bi tasarım eline sağlık ama tek birsey var oda firma logosu...

canım

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar bunlar çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...