Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Meram villa film afişi

wake_up_123

🌱Yeni Üye🌱
meramvlla.jpg

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle kafalar olmamış. zenci arkadaşın kafasının üstü sert bi şekilde kesilmiş hiç olmamış. yazıdaki kırmızı renk olmamış. Kısaca daha çok gözlem ve daha çok çalışma yapmanız gerekiyor. Birde belliki dekupelerde pek de başarılı değilsiniz, önce küçük işler yapın. Dekupe yapmayı iyice öğrenin. eliniz mausa iyica alışsın, kıvraklaşsın. Cin olmadan adam çarpmayın:)

wake_up_123

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle kafalar olmamış. zenci arkadaşın kafasının üstü sert bi şekilde kesilmiş hiç olmamış. yazıdaki kırmızı renk olmamış. Kısaca daha çok gözlem ve daha çok çalışma yapmanız gerekiyor. Birde belliki dekupelerde pek de başarılı değilsiniz, önce küçük işler yapın. Dekupe yapmayı iyice öğrenin. eliniz mausa iyica alışsın, kıvraklaşsın. Cin olmadan adam çarpmayın:)

ben sadece bi afiş denemesi yapmıştım ordada decupe işlemi yok tu sadece mask işlemi ,o kadar özenli bir çalışma olmadı ama cin olmadın adam çarpmayın derken anlamadım niye bu kadar önyargılı sınız

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede anlamsız sert cevaplar yazılmamalı, hepimiz bu isi anamızın karnında öğrenmiyoruz.
wake_up_123 arkadasım yaptığınız afişte kafaların olduğu bölümü biraz daha yaratıcı ve obölüme hakim olacak kadar büyüterek denemeler yapın, yazılarda zeminde kaybolmasın sonuçta tüm mesajı veren bölüm sayılır.

rap

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş eline sağlık ama kafalarda sorun war zencinin kafatasını düz bir şekilde kesmişsin ufak tefek hatalar olur bunlar normal bir şey ama alışkanlık haline getrmemek lazım elimizden gelenin daha iyisini yapabilceğini düşüniorm...çalışmalarında başarılar dilerim

deepcrimson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teknik hataları bir yana bırakalım. Teknik hatalar biraz photoshop bilgisini geliştirilerek ve biraz daha özen göserilerek düzelir. Ancak bu tarz çok klasik. Her yerde gördüğümüz bir standart bu. Daha özgün çalışmalar beklerdim açıkçası. Örnegin bu: https://img196.imageshack.us/img196/1760/uzakihtimalafis.jpg daha özgün bir çalışma...