Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merhaba Calligraphic

skandal17

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Adım Özgür, Yaşım 19 Photoshopla İlgileniyorum Kendi Çapımda Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum Acaba Bir konu Hakkında Yardımcı Olabilir msiniz ?
Calligraphic Yazılarında Genellikle Harflerin altında veya üstünde olan çizgiler yazı fontundamı vardır yoksa sonradan mı yapılıyor Bilgi Verirmsiniz ?​

Benzer konular

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba adım deniz 24 yaşındayım kendi çapımda yaşamla ilgili herşeyle ilgileniyorum :smile: Calligraphic font diye bir font var ondan sözediyorsunuz galiba bir resim koysaydınız daha iyi yardımcı olmaya çalışırdık

skandal17

🌱Yeni Üye🌱
CalliGraphy Miş adını Yanlış Yazmışım Tabi Koyayım Resim İşte Böyle.

images

Yazıların Altlarındaki Çizgiler Arrowlar Vb. Bu şekilde Fontlar Varmı ? yada nasıl yapılıyor.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba, Adım önemli değil herkes bana Şeker der. Yaşım kırk hayatla ilgili tek bir şey yerine kısa kısa merak ettiğim her konuyla ilgilenirim.
Calligraphi yazısı (resimdeki) daha çok hat sanatıyla ilgili bir örneğe benziyor diğer yazılar ise graffiti (duvar yazısı) örneklerine benziyor. Bu tip yazılar daha çok elle yazıldığı için font olmama ihtimali yüksek ama o kadar fazla font çeşidi var ki font değildir de diyemiyorum. Arama sitelerinden birinde "calligraphy font" veya "graffiti font" diye arama yaparsan yeteri kadar sonuç bulabilirsin içlerinden istediğin veya ihtiyacına uygun bulunu mu? O da biraz şans meselesi...

Son düzenleme:

miqueLmai

🌱Yeni Üye🌱
pislick ve hiphoplife tasarımlarının sahibi Krys2 'dur ve çalışmalarını bizzat kendisi grafik tabletleri veya ne biliyim başka yöntemlerle kendisi çiziyor onunla facebook üzerinden iletişime geçip soru sorabilirsin font veya başka birşey deil bildigin bu sanatla uğraşanların kendi elleriyle çizdiklerinin ps ortamına aktarılmış hali

Vehhaci

🌱Yeni Üye🌱
moruk dafont yaz siteye gir seceneklerden kaligrafiye tıkla hiphoplife fontu orda var...peace..