Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mermer firması için yaprak ne alaka anlamadm ama 4.çalışmanın üstüne git bence laleyi kaldır sade bir font kulllan ve yeşil kullanma daha soğuk renkler kullan
mermer firması için yaprak ne alaka anlamadm ama 4.çalışmanın üstüne git bence laleyi kaldır sade bir font kulllan ve yeşil kullanma daha soğuk renkler kullan
çınar ağacının osmanlıdaki yeri ve önemi bilinmektedir osmanlıda bilecik topraklarında kurulduğundan bilecik içinde önemli bir ağaçtır ve bilecik temalı logolarda sıklıkla kullanılır bende mermer firması bilecikte olduğundan onu kullanmak istedim sadece bir fikirdi yani
firma sadece yeşil ve gri üzerine çalışmamı istedi :S
arkadaşa katılıyorum mermer firması için çiçek böcek pek manalı olmaz diye düşünüyorum mermer ağır ve soğuktur renk konusunda firmayla tekrar görüş bence gri tamam da neden yeşil köşeli şekiller ve donuk renkler kullanmalısın. kolay gelsin iyi çalışmalar
son 3 tasarımı yapmadan önce mermerle uğraşan firmaların logolarına bakmanı tavsiye ediyorum..sonra başın hem firmaların tescilli logolarının kopyalarından hemde sen yaptın dedin ceze yedik durumundan kurtulursun.. iyi çalışmalar
son 3 tasarımı yapmadan önce mermerle uğraşan firmaların logolarına bakmanı tavsiye ediyorum..sonra başın hem firmaların tescilli logolarının kopyalarından hemde sen yaptın dedin ceze yedik durumundan kurtulursun.. iyi çalışmalar
mesela son logon izmirde bizimde müşterimiz olan bir firmanın logosu....bir logo çalışması yapmak güzel hoş ama benzer sektörlerdeki aynı tarz firmaların aynı logolarını yada benzer logoyu kullanman eğer firma yetkilileri arasında haberdar olunursa çok kötü sonuçlar çıkarabilir..logo yapmadan bence ufak çaplı bi araştırma yapman yararlı olur diyorum..
5 derli toplu göze hoş gelio ama o elipsle bi ilgi kurulurmu mermer adına bilmem 7yide beğendim.. yeşil gri kullanıcaksan illa farklı tonlar dene bence bunlar cidden kötü.. emeğine sağlık