Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşım bence en sondaki nedenide fazla göz yormuyor ve akılda çabuk kalıcı olması tabikide diğerleride fena değil ama müşteri ve toplum gözüyle baktığımda en sondaki... birde renklerde oynama yap kolay gelsin genel olarak güzel.
bence yaprak olayı biraz fazla hikaye olmuş, o hikayeyi herkes bilmeyebilir, o yüzden bence sonuncu daha iyi ama belki biraz mermer damar dokusu filan girse daha çarpıcı olur, tipografinin de biraz ilgiye ihtiyacı var, en iyisi bence sonuncu. başarılar..
2-3-4 zaten direk gidiyor. çok itici geldi. 5. cisinin türevinde bi çok logo var zaten kalan 1 - 6 - 7 arasında düşünüp 1 numaranın en iyi olduğuna karar verdim kendimce
merhaba eline sağlık yalnız benim düşüncem seramik olsa bu tür veya 1. çalışman iyi giderdi bana logonun anıpsattığı seramik gibi duruyor mermer çalışması olduğunu bilmesem faklı bişeyler dene