Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mersin Tarihi Afiş Çalışması

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bi söyleşi için yaptığım afiş çalışması.Yorumlarınız beklerim

26664887.jpg

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel ve başarılı bir çalışma. tebrik ederim kardeş.:smile::smile::tongueout:

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
çok hoş bir çalışma olmuş tebrik ederim fakat üstteki mavi çizgiler pek yakışmamış onun haricinde güzel biir çalışma emeğine sağlık
birde bir ricam olacak sakıncası yoksa çalışmada kullandığın arka fonu paylaşırmısın

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok teşekkür ederim yorumlarınıza dostlar.Arka fonu bi patternden yaptım aşırı küçülterek o hale getirdim onu paylaşayım istersen sen halledersin gerisini ;)
Tekrar teşekkürler

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm vasili tarihi söyleşi aklıma gelen tam tarihi çalışma olsaymış daha mı iyi durur du diye düşünüyorum yazı fontu yeni nesil fontu biraz da zemin ve kusaklar şimdi yaşadığımız tarihi ansatıyor emeğine sağlık yorumlamaya çalıştım...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
slm vasili tarihi söyleşi aklıma gelen tam tarihi çalışma olsaymış daha mı iyi durur du diye düşünüyorum yazı fontu yeni nesil fontu biraz da zemin ve kusaklar şimdi yaşadığımız tarihi ansatıyor emeğine sağlık yorumlamaya çalıştım...

Teşekkürler dostum gayet de güzel yorumun.Fazla günümüzü yansıtmışım :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha farklı bit tarihi eser havası verilebilirmiş aslında mersinde bulunan ünlü bir tarihi eserin resmi çok daha anlamlı olurdu sanki

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
yukarıdaki mavi çizgiler uymamış gibi.birde sütunlara biraz daha derinlik verilirse daha iyi olur.emeğinize sağlık

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mavi çizgiler tek üst bölümde değilde bi kac yerdede flu ve opasitysi kısık sekılde yer alsaymıs daha sahane durabılırmıs...Yınede guzel duruyor bence elıne emegıne saglık..

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
yukarıdaki mavi çizgiler uymamış gibi.birde sütunlara biraz daha derinlik verilirse daha iyi olur.emeğinize sağlık

Yorumun teşekkürler dostum :)

Mavi çizgiler tek üst bölümde değilde bi kac yerdede flu ve opasitysi kısık sekılde yer alsaymıs daha sahane durabılırmıs...Yınede guzel duruyor bence elıne emegıne saglık..

Teşekkürler güzel yorumun için sağol :)

Emeğine sağlık Mezitlideki Soli Pompeipolis'i tercih etmen güzel olmuş.

Vay hemşerim sağolasın :)