Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mesleğiniz için (grafikerlik:) nelerden vazgeçerdiniz?

gasiha

🌱Yeni Üye🌱
Mesleğiniz için (grafikerlik:) nelerden vazgeçerdiniz? Cevapları merak ettim doğrusu:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
çok dramatiksin yahu..

bir seyden vazgectigimi sanmiyorum.

ama sürekli kitap vs. ile bilgisayar basinda oldugumuz icin, zorunlu olarak kitap okumaktan ve tv seyretmekten vazgeçiyoruz.

gasiha

🌱Yeni Üye🌱
Dramatikle alakası yok,benim düşüncelerimi yazmışsın sende kitap, tv ve artı olarak ta uykuyu ekleyebilirim..

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
kitaplarımdan vazgectm diyemem ama uykumdan vazgectm....:)

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafikerlik,

zevkli ve bir o kadar da zor olmasına rağmen tatminkar mesleğim.

şu anda başka bir iş yapmaya kalksam da elimin çizgilere gideceği, elime gelen broşürlere yine bir bu işin ehlî edasıyla bakacağım çıkmaz aklımdan ne yapsam da.

çok dirsek çürüttük. lanet ettiğim zamanlar da oldu ama. şimdi gözle görülebilir karşılıklar aldığımı gördüğümde. tek birşey çıkıyor karşıma:

Ben mesleğim için hiçbirşeyden vazgeçmedim. aksine mesleğimin gerekleri için edindiklerim oldu.

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözlerimden artık uzağı net göremiyorum

B12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vazgeçtiklerimi bilseniz..

ah bir bilseniz..

neyse grafikleri pikselleri efektleri hayal kurmayı hayal cümümü aktarmayı..

seviyorum ben bu işi ya.. :)

başka meslek yapmam aç kalsam bile gönüllü grafiker olabilirim

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
hiçbişeyimden vazgeçmedim bilgisayar başındaykende uyuyabiliyorum :D

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiç bir şeyden vazgeçilmiyor bilakis daha fazla şeyler yapıyorsun, ama hiç bir zaman bir yerde ömür boyu saat 9 da başla akşam belli saatte veya belli olmayan saatte çık işi yanlış, bir şekilde kendi sanatını ticarete de yansıtmak gerekir diye düşünüyorum...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben kendi adıma öncelikle sosyal yaşamdan vazgeçmiş durumdayım
çoğunlukla bilgisayar başında olduğum için bazı geceler uykumdan vazgeçiyorum
ve en önemlisi doğup büyüdüğüm KARAMAN'dan vazgeçmiş durumdayım

daha ne olsun...

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dünyada en cok sevdiğim nişanlım ve ailemden uzaklaştım mesleğim yüzünden daha ne olsun

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
aaaaa şikayetçi olmayın ama :)
grafiğe bir kere ulaşan bir daha kopamaz, neler kaybettiğimize değil neler kazandığımıza bakalım bence :rolleyes:
pollyanna gibi hissettim kendimi :))

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
aaaaa şikayetçi olmayın ama :)
grafiğe bir kere ulaşan bir daha kopamaz, neler kaybettiğimize değil neler kazandığımıza bakalım bence :rolleyes:
pollyanna gibi hissettim kendimi :))

Rüveyda haklı :) Bende eşimin yüzünü haftada bir kez görüyorum... En fazla haftada bir kez aynı masada yemek yiyoruz.. Kızım bakıcısını anne yerine koymaya başladı :) uykusuzluk ayrı bir dert... Ama yinede değer ben mesleğimden vazgeçemem çok emek harcadım çünkü... Arkadaşlar birçok kişinin imrendiği, herkezin üstesinden gelemediği, güzel bir mesleğimiz var... Zor olsada kimse bunu anlamasada işimizi zevk aldığımız için yapıyoruz... İstemeyerek grafikerlik yapan çok azdır herhalde...

ozknyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gözlerimden, belimden, sağ el bileğimden.. :)) bu meslek yüzünden hemoroid oldum. ayakta da yapılmıyorki bu iş :))

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
zaten gülü seven dikenine katlanıyoo arkadaşlar :)
şikayet olarak algılamayın lütfen

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
Neden herkes bu kadar şeyden vazgeçmiş tam olarak anlamadım doğrusu. Bende evliyim mesleğimi hiçbir şeyden vazgeçmeden sürdürüyorum ayrıca aile ve sosyal faaliyetlerime engel olabilecek bir neden olmadı. Bazen saatlerce mesai yaptığım tatil günlerimdede çalıştığım zamanlar oluyor tabiki ama bu her meslekte olağan bir durum..
Bu mesleğe gönül verdiğim için girdim severek yapıyorum hiçbir şeyden kopmadan sevdiklerime de zaman ayırarak devam ediyorum.

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla bazen sağlığımdan vazgeçtiğimi düşünüyorum çünkü insanlara düşünce pazarlamak kadar zor bişey yok bazen çok sinir olabilyorum sonra aklıma ilk bu işe başlağında yolda yürüken yaptığım afişlerin yanından geçerken nasıl gurulandığım gelince yelkenleri suya indirip tekrar seviyorum bu işi gerçektende bu işe bulaştığın zaman bakşa bişey yapamıyosun :)