Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Michael Jackson öldü

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
65_k.jpg

Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson hayatını kaybetti. TMZ internet sitesinin haberine göre; 50 yaşındaki şarkıcı Los Angeles'taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kaldırıldığı hastanede öldü.

acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle doğruyusu söylemek gerekirse iz bırakanlardandı böyle bir haberi duymak gerçekten üzücü :( bir efsane daha tarih oldu :(:(:(

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
şaka mı bu? inanamıyorum. böyle birden olan her şeyden nefret ediyorum.

malesef sanırım gerçek....

51 yaşındaki efsanevi şarkıcı Michael Jackson'ın hayatını kaybetti

LOS ANGELES (A.A)

Ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'ın hayatını kaybetti. Ünlü yıldız Jackson yerel saatle 12.00'den az sonra kalp krizi geçirdi. Amerikan medyası bu haberden kısa süre önce, starın acil olarak Los Angeles'da hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Sanatçının babası, oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi vermemekle beraber, "Las Vegas'tayım. Ama Los Angeles'daki kişiler beni aradılar ve Michael'in hastaneye götürüldüğünü söylediler. Annesi hastaneye gidiyor" dedi.

"ACİL SERVİS EVİNE GİTTİĞİNDE JACKSON ÖLMÜŞTÜ"

Los Angeles Times gazetesi, internet sitesindeki haberinde, belediye ve polis yetkililerine dayanarak, "pop yıldızı Michael Jackson'ın, bugün öğleden sonra derin koma halinde hastaneye varmasının ardından ölü olduğu doktorlar tarafından ilan edilmiştir" ifadesini kullandı.

AP de durumdan haberdar olan bir kişinin kendilerine Jackson'ın öldüğünü söylediğini bildirdi.

İnternet sitesi TMZ:com'daki haberde bugün yerel saatle öğleden sonra kalp krizi geçiren Jackson'ın evine giden acil servis görevlileri eve ulaştığında, ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve bütün çabalara rağmen hayata döndürülemediği belirtildi.

"Görevliler eve ulaştığında Jackson'ın öldüğü belirtilirken", hastanede de ünlü yıldızın hayata döndürülmeye çalışıldığı, ancak bütün çabalara rağmen tepki vermediği belirtildi.

AP'nin haberine göre ise Los Angeles Times gazetesi, Jackson'ın hastaneye ulaştırıldığında "nefes almadığını" yazdı

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum... Yok yanlışlık vardır... ben haberlere bakayım televizyonda.

CNN'de altyazı geçiyor, doğruymuş...

Sony Music Entertainment expresses deep sadness and sorrow at the unexpected passing of Michael Jackson and extends wishes of sympathy and condolences to all of Michael's family, friends and fans around the world.

"Sony Müzik Eğlence" firmasının resmi sitedeki taziyesi:

"Michael Jackson'ın beklenmedik kaybıyla derin üzüntü ve yas içindeyiz. Tüm içtenliğimizle Michael'ın ailesine, arkadaşlarına ve dünyanın dört bir yanında bulunan hayranlarına kalpten taziyelerimizi sunuyoruz"

doğruymuş... öyle işte.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İnanmıyorum, söyliycek kelime bulamıyorum.Asparagaz haber olmasını çok isterim. Eğer doğruysa;
Bir efsaneyi kaybettik :crying:

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten üzücü bir haber,bir anda yok olabiliyorsun,hayat yine anlamsızlığını ve gelip geçici yüzünü gösterdi :/

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Kötü, gerçekten kötü... Hiç ummadığın anda birşeyler yok olabiliyor...
Yarın bizim ne yaşayacağımızı bilmediğimiz gibi ...

Kötü bir kayıp olmuş...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçektende büyük bir efsaneydi.Allah rahmet eylesin...

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Tanrı onuda aldı... Ayda yürüyen adam artık tarih.. Akılda sadece o efsane şarkıları ve efsane dansı kaldı.. Çocukluğumun starı hep aklımdasın... Hepimizin başı sağolsun...

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Çok ama çok üzüldüm,hakkında çıkan onca habere rağmen yine de bir efsaneydi..Daha bu sabah güne onun şarkısıyla başlamıştım...Hayat böyle işte...

Bence cennet-cehennemi tartışmak çok saçma olur onu biz asla bilemeyiz..Ayrıca gerekte yok..Umarım hakettiği yeri bulur...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
bende duuynca bi anda çok oldum sabah gevezeyi dinliyordum ilk önce şaka yapıyor sandım ama sorna doğruyu öğrendim.. ne denilebilinir ki fani dünya kimler geldi kimler geçtii

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir efsana daha tarih oldu işte........

dnzbrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Allah rahmet etsin.çok üzüldüm ama şükür ki müslüman öldü.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Şöyle düşünüyorum da sanırım Elvis'ten bu yana böyle bir starın ölüm haberini duymamıştı dünya.. Bana göre müzik dünyasının gerçek tek efsanesi, çocukluğumuzun gençliğimizin idolü, binlerce kilometre ötede olmasına rağmen odalarımıza kadar girebilmiş bir efsane, afişleriyle duvarlarımızı süsleyen, gerçek bir efsane... Hangimiz Moon Walk denemedik ki?

Güle Güle Efsane MJ....