Merhaba karantina,
Ben ilk illüstrasyona başladığım zamanlarda aman şu kadar zamanda bitirmem lazım diye kendimi şartlardım. ayrıntılara da girmeye üşenirdim
bi illüstratör ablam bana önemli olan ne kadar zamanda yaptığın değildir. veya hemen bitirip kaldırayım değildir önemli olan onu işlemektir demişti. ve aylarca bile sürebileceğini söylemişti o işlemenin. tabiki ben bunu da sana söylerken o kadar profesyonel değilim hala ama ben bilirken başkaları da bilsin isterim
aman haftasonum dolsun olmamalı amaç
neyse sosyal mesaj vermeyi bırakıp çiziminle ilgili birkaç şey daha söylemek istiyorum
savaşçı kızımızın sol elini saklamak için kullandığın bulutcuğu farketmedim sanma
Işık ve gölge verirken dodge tool ve burn tool kullandın sanırım öyle de değilse yardımcı olmuş olayım
önerim gölge vermek için biraz yumuşak uçlu bir brushla kullandığın rengin biraz koyusunu seçerek ve brushın opacitysini düşürerek gölgeleri vermelisin. ışık içinde aynı işlemi yapıp sadece rengin biraz açık olanıyla aydınlatmalısın. diğer türlü renkler çok patlayabiliyor.
eller konusunda sanırım sorun yaşıyorsun. nette el illüstrasyonlarıyla ilgili tutorialler olması lazım. yoksa da sürekli el çizince insanın ELi alışıyor
ben hiç el çizemiyordum ama sürekli eskiz çizdim elim gerçekten alıştı.
saçlar çok başarılı olmuş
kıyafetin tasarımı hoş ama sağ kolu baya bi kaslı olmuş
bir de çok flu olmuş. daha net çizgiler kullanmalısın..
neyse daha fazla kızdırmayayım seni :utann: başarılarının devamını dilerim