Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O küçücük başlıkta kullandığın embos vs. efektlerin baskıda nasıl çıkacağını düşünüyorum Milky Cezir isminin altındaki zemin biraz daha açık renk olabilirdi, daha belirgin olurdu... Çalışma güzel, amacına uygun ve dikkat çekici...
O küçücük başlıkta kullandığın embos vs. efektlerin baskıda nasıl çıkacağını düşünüyorum Milky Cezir isminin altındaki zemin biraz daha açık renk olabilirdi, daha belirgin olurdu... Çalışma güzel, amacına uygun ve dikkat çekici...
Arkadaşım yanlış anlama niyetim gereksiz yere tasarım kötülemek falan değil tasarımın gayet hoş ama ; Lezzet Ötesi ve % 80 taze süt sloganını Türkçe bilenler, New'i İngilizce bilenler anlayacak, arapca bilmeyenlerse sağ altdaki olayı anlayamayacak gerçi Irak'da bilinir Arapca onu es geçiyorum. Hepsini Arapca yapman tavsiyemdir. Eksik baktığım bir nokta varsa aydınlat , 3 dil kullanmanın mantığını cidden anlamadım çünkü..
gusel bı dönüş yaptıgın ıcın tesekkur edıyorum bunu boyle yapmamın sebebi firma sahibinin boyle istemesi kuzey ırak'ı bılmıyorum ama heralde ordakı urunlerde boyle kullanıyorkı boyle yapmamı ıstedıler.