Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Milky cezir Puding

Benzer konular

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çikolata mı puding mi olduğu anlaşıömıyo ambalaj üzerinde bilgilendirici yazı kullanılması gerekir, eline sağlık.

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir tasarım içinde 2-3 dil kullanmışsınız. Üstelik farklı kelimelerde. Anlam veremedim nedendir ?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrikler güzel bir çalışma...
Emeğinize sağlık.

br00klyn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kutuya Bakıldıgında sabun veya sıvı yağ gibimi görünüyor başlıkta zaten puding diye belirttik:)

Farklı diller çünkü Irak dedik
ihracat ürünü

Teşekkür ediyorum yorumlarınız icin.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
O küçücük başlıkta kullandığın embos vs. efektlerin baskıda nasıl çıkacağını düşünüyorum:) Milky Cezir isminin altındaki zemin biraz daha açık renk olabilirdi, daha belirgin olurdu... Çalışma güzel, amacına uygun ve dikkat çekici...

Emeğine sağlık

br00klyn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O küçücük başlıkta kullandığın embos vs. efektlerin baskıda nasıl çıkacağını düşünüyorum:) Milky Cezir isminin altındaki zemin biraz daha açık renk olabilirdi, daha belirgin olurdu... Çalışma güzel, amacına uygun ve dikkat çekici...

Emeğine sağlık

Tamam ozaman Mesaj Yerine Ulastı bu konuyu kapatalım.

Sen Ne diosan o Patron Baskıda saolsun Önder abim ayar çekio nasıl olsa:)

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kutuya Bakıldıgında sabun veya sıvı yağ gibimi görünüyor başlıkta zaten puding diye belirttik:)

Farklı diller çünkü Irak dedik
ihracat ürünü

Teşekkür ediyorum yorumlarınız icin.

Arkadaşım yanlış anlama niyetim gereksiz yere tasarım kötülemek falan değil tasarımın gayet hoş ama ;
Lezzet Ötesi ve % 80 taze süt sloganını Türkçe bilenler, New'i İngilizce bilenler anlayacak, arapca bilmeyenlerse sağ altdaki olayı anlayamayacak gerçi Irak'da bilinir Arapca onu es geçiyorum.
Hepsini Arapca yapman tavsiyemdir. Eksik baktığım bir nokta varsa aydınlat , 3 dil kullanmanın mantığını cidden anlamadım çünkü..

br00klyn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Müsteri ne istiyorsa o

gusel bı dönüş yaptıgın ıcın tesekkur edıyorum bunu boyle yapmamın sebebi firma sahibinin boyle istemesi kuzey ırak'ı bılmıyorum ama heralde ordakı urunlerde boyle kullanıyorkı boyle yapmamı ıstedıler.

Ki bu ürünler basıldı ve tırla satıyorlar:d