etkilenmemek elde değil hayranlıkla inceledim çalışmanı ellerine sağlık
İlk çalışmanızda çok güzeldi,çalışmanızın son hali ise çok çok güzel, çok beğendim,emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.
Sen hep hastamı olsan minik kuşum ya...hasta halinle sen otur ve bu kadar güzel bi iş çıkar ortaya...(aman diyim sakın bi daha hasta olma) canım renk uyumu tartışılmaz... logo başarılı ama biraz dahamı ön planda olsaymış diye düşünüyorum...gereken açıklamaları sana defalarca tekrarlatmıcam canım...biliyorum ki bi sonraki işin bir diğerini aratmıyacak kadar başarılı olucak...eline sağlık kuzucum...
Öncelikle logoda antetlidede görüldüğü gibi alt üçgenlerinin iç boşluklarında sorunlar var.. Ve üçgenlerin gerek kendi içlerinde gerekse köşelerle birleştiği alanlarda biraz sorun yaşanmış gibi..
kartvizit ve zarf tamam.. Ancak Antetli'nin kırmızı olması gerek okunabilirlik.. Gerek maliyet açısından.. Gerekse firma resmiyeti açısından tehlikeli olabilir diye düşünüyorum .. Bunun dışında antetli içinde kullandığın logonun siyah alana taşmış olması açısından biraz denge bozuyor ve aynı zamanda kenarları ve üst kısmı küt bir şekilde kesildiği için göze garip geliyor..
Cdye verdiğin dalgalanmalarıda öbür çalışmalara bakarak biraz kurumsal dışı buldum.. Ama genel olarak güzel bir çalışma ellerine sağlık ..
Not: Deneme Çalışmasıdır...Logo bana aittir.
Denizciğim gayet başarılı bir çalışma olmuş, herkes gibi ben de çok beğendim. Ellerine sağlık. ,)
Keşke neyi vurgulamak istediğini anlasaydım..?
geceni bir yarısı iki akıllı bir olup kurumsal çalısma yapmak için hayali isim bile bulmakta güçlük çekecek kadar pilot olmuşken bile böyle hos calısma yapman güzel denizcik
söylenecek söyleri arkadaslar sağolsunlar söylemisler
antetli kağıt bana çok boğucu geldi sankim
Cd bu haliyle çok daha güzel olmuş Denizcim eline sağlık
benim çok hoşuma gitti renk uyumu felan çok güzel eline sağlık Deniz'cim
Öncelikle logoda antetlidede görüldüğü gibi alt üçgenlerinin iç boşluklarında sorunlar var.. Ve üçgenlerin gerek kendi içlerinde gerekse köşelerle birleştiği alanlarda biraz sorun yaşanmış gibi..
kartvizit ve zarf tamam.. Ancak Antetli'nin kırmızı olması gerek okunabilirlik.. Gerek maliyet açısından.. Gerekse firma resmiyeti açısından tehlikeli olabilir diye düşünüyorum .. Bunun dışında antetli içinde kullandığın logonun siyah alana taşmış olması açısından biraz denge bozuyor ve aynı zamanda kenarları ve üst kısmı küt bir şekilde kesildiği için göze garip geliyor..
Cdye verdiğin dalgalanmalarıda öbür çalışmalara bakarak biraz kurumsal dışı buldum.. Ama genel olarak güzel bir çalışma ellerine sağlık ..
Alıntı:
Dilara GENÇYILMAZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"aynı zamanda kenarları ve üst kısmı küt bir şekilde kesildiği için göze garip geliyor.. "
O küt kesilmiş alanı, çalışmayı yapan birsi olarak ben neden göremiyorum.
Bakmakla görmek arasında fark var diye boşuna demiyorum ben
Bu cevap size yardımcı olacaktır.
Alıntı:
blueden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Not: Deneme Çalışmasıdır...Logo bana aittir.
Hayır hala birşey göremiyorum
siyah ve kırmızı bana göre her zaman birbirine en çok yakışan renkler.Logo ve kartvizitler çok başarılı olmuş.Tebrik ederim ellerinize sağlık =)