Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MIMOZA Mobilya Kurumsal Kimlik Çalışması

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
etkilenmemek elde değil hayranlıkla inceledim çalışmanı ellerine sağlık

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk çalışmanızda çok güzeldi,çalışmanızın son hali ise çok çok güzel, çok beğendim,emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Sen hep hastamı olsan minik kuşum ya...hasta halinle sen otur ve bu kadar güzel bi iş çıkar ortaya...(aman diyim sakın bi daha hasta olma) canım renk uyumu tartışılmaz... logo başarılı ama biraz dahamı ön planda olsaymış diye düşünüyorum...gereken açıklamaları sana defalarca tekrarlatmıcam canım...biliyorum ki bi sonraki işin bir diğerini aratmıyacak kadar başarılı olucak...eline sağlık kuzucum... :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışmanızda çok güzeldi,çalışmanızın son hali ise çok çok güzel, çok beğendim,emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim efenim :)

Sen hep hastamı olsan minik kuşum ya...hasta halinle sen otur ve bu kadar güzel bi iş çıkar ortaya...(aman diyim sakın bi daha hasta olma) canım renk uyumu tartışılmaz... logo başarılı ama biraz dahamı ön planda olsaymış diye düşünüyorum...gereken açıklamaları sana defalarca tekrarlatmıcam canım...biliyorum ki bi sonraki işin bir diğerini aratmıyacak kadar başarılı olucak...eline sağlık kuzucum... :)

Oyyy canım benim, teşekkür ederim :)
Kendin gibi güzel yorum yapmışsın, bu kadarını haketmiyor :)

Tekrar teşekkür ederim ablacım :kiss1:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle logoda antetlidede görüldüğü gibi alt üçgenlerinin iç boşluklarında sorunlar var.. Ve üçgenlerin gerek kendi içlerinde gerekse köşelerle birleştiği alanlarda biraz sorun yaşanmış gibi..

kartvizit ve zarf tamam.. Ancak Antetli'nin kırmızı olması gerek okunabilirlik.. Gerek maliyet açısından.. Gerekse firma resmiyeti açısından tehlikeli olabilir diye düşünüyorum .. Bunun dışında antetli içinde kullandığın logonun siyah alana taşmış olması açısından biraz denge bozuyor ve aynı zamanda kenarları ve üst kısmı küt bir şekilde kesildiği için göze garip geliyor..

Cdye verdiğin dalgalanmalarıda öbür çalışmalara bakarak biraz kurumsal dışı buldum.. Ama genel olarak güzel bir çalışma ellerine sağlık ..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle logoda antetlidede görüldüğü gibi alt üçgenlerinin iç boşluklarında sorunlar var.. Ve üçgenlerin gerek kendi içlerinde gerekse köşelerle birleştiği alanlarda biraz sorun yaşanmış gibi..

kartvizit ve zarf tamam.. Ancak Antetli'nin kırmızı olması gerek okunabilirlik.. Gerek maliyet açısından.. Gerekse firma resmiyeti açısından tehlikeli olabilir diye düşünüyorum .. Bunun dışında antetli içinde kullandığın logonun siyah alana taşmış olması açısından biraz denge bozuyor ve aynı zamanda kenarları ve üst kısmı küt bir şekilde kesildiği için göze garip geliyor..

Cdye verdiğin dalgalanmalarıda öbür çalışmalara bakarak biraz kurumsal dışı buldum.. Ama genel olarak güzel bir çalışma ellerine sağlık ..

Bakmakla görmek arasında fark var diye boşuna demiyorum ben :)
Bu cevap size yardımcı olacaktır.

Not: Deneme Çalışmasıdır...Logo bana aittir.

vegamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Denizciğim gayet başarılı bir çalışma olmuş, herkes gibi ben de çok beğendim. Ellerine sağlık. ,)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
geceni bir yarısı iki akıllı bir olup kurumsal çalısma yapmak için hayali isim bile bulmakta güçlük çekecek kadar pilot olmuşken bile böyle hos calısma yapman güzel denizcik :)
söylenecek söyleri arkadaslar sağolsunlar söylemisler :)
antetli kağıt bana çok boğucu geldi sankim :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
geceni bir yarısı iki akıllı bir olup kurumsal çalısma yapmak için hayali isim bile bulmakta güçlük çekecek kadar pilot olmuşken bile böyle hos calısma yapman güzel denizcik :)
söylenecek söyleri arkadaslar sağolsunlar söylemisler :)
antetli kağıt bana çok boğucu geldi sankim :D

Ara sıra esiyor işte :) Beğenmene sevindim :utann:

Teşekkür ederim Cengizcik :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Cd bu haliyle çok daha güzel olmuş Denizcim eline sağlık :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
benim çok hoşuma gitti renk uyumu felan çok güzel eline sağlık Deniz'cim:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Alıntı:
Dilara GENÇYILMAZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bakmakla görmek arasında fark var diye boşuna demiyorum ben

Alıntı:
blueden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayır hala birşey göremiyorum :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
benim çok hoşuma gitti renk uyumu felan çok güzel eline sağlık Deniz'cim:)

Teşekkürler Aslı' cım.

Gibi ama değil, evet sadece gibi :)

Logoda sorun oldugunu düşünmüyorum, çünkü aynı logoyu tüm kurumsalda kullandım ve dikkat ettiyseniz üçgenler M(^^^)harfini oluşturuyor ve birbirinin simetrisi, farklı olmaları imkansız yani :)

Ayrıca siyah alanda kullanılan logoda, opacity düşürülerek...görsel düzen göz önünde bulundurulmuştur.

"Cdye verdiğin dalgalanmalarıda öbür çalışmalara bakarak biraz kurumsal dışı buldum"
Bu konuda haklısınız...zaten yorumlar doğrultusunda yeni CD yaptım ;)
Son olarak evet antetli, bazı noktalarda sıkıntı yaratabilir.

Alıntı:
Dilara GENÇYILMAZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"aynı zamanda kenarları ve üst kısmı küt bir şekilde kesildiği için göze garip geliyor.. "

O küt kesilmiş alanı, çalışmayı yapan birsi olarak ben neden göremiyorum.

Bakmakla görmek arasında fark var diye boşuna demiyorum ben

Alıntı:
blueden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayır hala birşey göremiyorum :)

Bakmadan göremezsiniz zaten :)

Bakınız, çalışmaya istediginiz yorumu yapabilirsiniz...her türlü yoruma açığım...bunu söyledimde, söylerimde...ama yapılan yorum; geliştirici ve çalışma bazı doğrultusunda olsun lütfen ;)
Küçük birşey daha ekliyim, karşımdakiyle sizli bizli konuşuyorsam aynı saygı ve sergiyi ondan da beklerim.. Hı dersenizki o kişinin kendi uslub biçimidir, saygı duyarım ;)

Teşekkürler...Kolay gelsin.

Son düzenleme:

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
siyah ve kırmızı bana göre her zaman birbirine en çok yakışan renkler.Logo ve kartvizitler çok başarılı olmuş.Tebrik ederim ellerinize sağlık =)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
küçük dev Deniz :D
eline sağlık
sağlam bir iş çıkmış ortaya