Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mimsan ısı teknolojisi (para tasarımları :))

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
mimsan ısı teknolojisinin tesisat ustaları için düzenlediği bir para puan kampanyası için tasarladığım para tasarımları :))) ilginç olacağına inanıyorum. iyi çalışmalar:smile:

mimsan.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten çok güzel olmuşlar. :artipuan: diyorum ve birşey rica etmek istiyorum. Acaba vectorel olarakta paylaşabilir misiniz?

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gerçekten çok güzel olmuşlar. :artipuan: diyorum ve birşey rica etmek istiyorum. Acaba vectorel olarakta paylaşabilir misiniz?

vectörel olarak paylaşmam mümkün değil arkadaşım. firmaya bunu kampanya paketi şeklinde proje olarak sunduk ve Türkiye geneline dağıtıldı bu paralar. İşin bedelini aldığımızı düşünürsek mümkün olmuyor. Beğenmenize sevindim yorumlar için teşekkürler

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Başarılı bir çalışma olmuş ama insan gerçeğini yapardı:D şaka bir yana mükemmel bir fikir geldi aklıma sizin sayenizde paylaşım için teşekkürler başarınızın devamını dilerim.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılı bir çalışma olmuş ama insan gerçeğini yapardı:D şaka bir yana mükemmel bir fikir geldi aklıma sizin sayenizde paylaşım için teşekkürler başarınızın devamını dilerim.

Aklınıza düşürdüğüm fikri paylaşırmısınız :) acaba