Miniatürk Reklam Denemesi
E eyker 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 26 Ağu 2009 #1 Miniatürk Reklam Denemesi
GraFFiker 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 Nis 2009 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 27 Ağu 2009 #2 eline sağlık çalışman dileğiyle..
E eXtremely 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ağu 2009 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 27 Ağu 2009 #3 çalışman güzel, fakat çok beceri gerektirmior gibi biraz photoshop bi kaç resim yeterli olur sanırım ..
çalışman güzel, fakat çok beceri gerektirmior gibi biraz photoshop bi kaç resim yeterli olur sanırım ..
E eyker 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 27 Ağu 2009 #4 eXtremely' Alıntı: çalışman güzel, fakat çok beceri gerektirmior gibi biraz photoshop bi kaç resim yeterli olur sanırım .. Genişletmek için tıkla ... Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben photoshop ve illustrator ı yeni öğrenmeye başladım. İnşallah en yakın zamanda dediğiniz efektleri kullanıcam.
eXtremely' Alıntı: çalışman güzel, fakat çok beceri gerektirmior gibi biraz photoshop bi kaç resim yeterli olur sanırım .. Genişletmek için tıkla ... Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben photoshop ve illustrator ı yeni öğrenmeye başladım. İnşallah en yakın zamanda dediğiniz efektleri kullanıcam.