Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mobilya logoso monella

Rngr

🌱Yeni Üye🌱
Meraba arkadaşlar;
Öncelikle daha çok yeni olduğumu sölemek isterim.Bir arkadaşımın ricası üzerine bu logoları yapmaya çalıştım.Siteye daha önce den biliyordum site içi yardımlaşma iyi olduğu için bende logoları koymak istedim.İyi kötü bütün yorumlarınıza açığım.Şimdiden teşekkürler.

monella2.jpg
monella3.jpg

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
aramıza hoş geldin. öncelikle sana bir öneri vereyim, bu kadar çok logoyu birden yükleme bence. herkesin kafası karışır, hiç doğru yorum alamazsın. sen 3-4 taneye indir. sonra beğeniye sun. gerekirse renk alternatiflerini buna göre düzenle. elbette paylaşım senin, karar senin. ama bu haliyle algılamak zor oluyor.

benim fikrime gelince bence 2. sırada soldan 3. olan (kahverengi) fena değil. bu arada fazla miktarda logo koyacaksan bile köşelerine ufak birer numara koyarsan hangi logodan bahsettiğimizi daha rahat söyleyebiliriz. sonraki konularında eminim bunları sen de farkedeceksin, iyi çalışmalar...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
aramıza hoş geldin. öncelikle sana bir öneri vereyim, bu kadar çok logoyu birden yükleme bence. herkesin kafası karışır, hiç doğru yorum alamazsın. sen 3-4 taneye indir. sonra beğeniye sun. gerekirse renk alternatiflerini buna göre düzenle. elbette paylaşım senin, karar senin. ama bu haliyle algılamak zor oluyor.

benim fikrime gelince bence 2. sırada soldan 3. olan (kahverengi) fena değil. bu arada fazla miktarda logo koyacaksan bile köşelerine ufak birer numara koyarsan hangi logodan bahsettiğimizi daha rahat söyleyebiliriz. sonraki konularında eminim bunları sen de farkedeceksin, iyi çalışmalar...

bu yoruma katılmakla beraber şunu belirteyim mobilya firması ve sadece koltuğu sitilize etmişsin buda sadece koltuğa yönelik bi firma haline geliyo.yani koltuk değilde farklı bi şekilde logoyu yorumlaman gerek.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadar çıkartmayı değilde bir kaç örnek ama üzerinde yoğunlaşarak bu daha faydalı olacaktır ....Hangi biri değerlerindirilir muaamma ama bir çoğunda renk uyumsuzlukları var.
Ayrıca mobilya firması deniliyor neden sadece koltuk ?

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok seçenek var. Ben şu iyi oldu diycem ama nası tarif edicem bulamadım:D
Seçenekleri düşür. En solda siyah üzerine kırmızı yazı ve koltuk olan hoşuma gitti ama yazı fontunu altındaki ile değiştirirsen daha hoş olcak gibi kolay gelsin.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanki kendini koltuk resmi ile kısıtmalışsının gibi geldi bana özellikle mi istediler koltuk resmini beğendimğim var ama kahverengi iki çizgili olan ama çok görsel koymuşsun bir kaç tane yeterli olurdu iyi çalışmalar

Rngr

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar en kısa zaman da dediklerinizi uygulıcam.En az a indirgeyip tekrar düzenlicem tekrar sağolu iyi çalışmalar.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sandalyeli olanların yazı stilleri çok hoş ama şekil olarak daha farklı çalış derim mobilya diye illa bi mobilya eşyası yapmana gerek yok
mesela bellonanın logosunda koltuk falanmı var hayır ama özgün ve akılda kalıcı değilmi
venhasılın şekil üzerinde çalış derim

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bu kadar logo ya bakmak için baya zaman lazım.Çok logo koyman anlamsız çünkü birkaç tane şık ve sade logo olsaydı güzel olurdu.
Niraz daha çalışmanı öneririm hep yazı görüyorum .Şekil itibariyle biraz daha özen istiyor:)
iyi çalışmalar

Rngr

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar logoları aza indirdim ama yine 10 tane koydum :)).İlginize teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

20626853.jpg

triskeles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4 ve 10 numara iyi görünüyor.
iyi çalışmalar..

oakleaf

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar öncelikle şunu belirtmek isterim logo çalışman iyi güzel hoş ama şöyle söyliyim bu kadar çalışma yapmışsın müşteriye sunduğunda hiçbirini beğenmeyecektir.Görünüyor ki çok emek harcamışsın.Ve müşteri senin benim ve biz gibi grafikerler gibi bakamazlar olaya.Bu nedenle tüm çalışmanı zamanını boşa harcamış olursun.Logoda en önemli unsur dikkat çekmesi ve akılda kalıcı olmasıdır.bu nedenle mobilya firması da olsa ne olursa olsun isminden yola çıkarak çalışmalar yapman ilk başta senin için çok daha kolay ve daha iyi olacaktır.Kanaatindeyim.Yeni çalışmalarını beklemekteyim. :)

Rngr

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim arkadaşlar.Firma sahibinin isteği üzerine mobilya simgesi üzerine yoğunlaştım.Aslında ben farklı birşey üretme kanaatındaydım başta ama böle istendiği için yaptım bu logoları ki bunlar sadece ön çalışmalar.Sadece marka üstünde yoğınlaştığım logolarda var onlarıda en kısa zamnada sitede yayınlayıp fikrinizi alıcam.Yorumalrınız için teşekkürler.İyi çalışmalar.