Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mobilya Şirketi için logo

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Akrabamın mobilya&dekorasyon şirketi için logo yaptım ve beğenmedi :) sizce bu logo kötümü? nasıl güzel olabilir?
18999027.jpg

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
büyük mobilya şirketlerinin logolarını incelemenizi tavsiye ederim..

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bu şirketi temsil edecek bir amblem bulursan güzel olur gibi geliyor. Mesela şimdi aklıma geldi bir ağaç keşitinin içerisine adek ismini değişik konumlara yerleştir. Bu ağaç kesiti işter gercek bir ağaç resmi olur, ister pastel boyayla yapılmış gibi olur bu senin uyarlamana kalır.

Örnek çizim için bir link veriyorum
buradan ulaşabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:nerd:
büyük mobilya şirketlerinin logolarını incelemenizi tavsiye ederim..

yorumun için teşekkürler..

Bu şirketi temsil edecek bir amblem bulursan güzel olur gibi geliyor. Mesela şimdi aklıma geldi bir ağaç keşitinin içerisine adek ismini değişik konumlara yerleştir. Bu ağaç kesiti işter gercek bir ağaç resmi olur, ister pastel boyayla yapılmış gibi olur bu senin uyarlamana kalır.

Örnek çizim için bir link veriyorum
buradan ulaşabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar

yorumun ve emeğin için teşekkürler.. ben zaten ağaç deseni üzerine yazmıştım :nerd: logo tamamen vektörel..

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karkter seçimi iyi objelerle biraz desteklersen olur

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
ortada bi logo göremedim ama ? sadece harabara dediğimiz yazı fontu ve bir zemin var. amblem dediğimiz şey imge+fonttan oluşur. burada imge çalışılmamış logotype var dicem ama oda yok fontta herhangi bi özgünlük göremedim olduğu gibi kullanılmış. attığın zeminde her uygulamada gidecek bi zemin değil zaten bitmap. buda bazı baskı tekniklerinde maliyet anlamında ve baskı tekniği anlamında sorun çıkarabilir. iyi çalışmalar....

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ortada bi logo göremedim ama ? sadece harabara dediğimiz yazı fontu ve bir zemin var. amblem dediğimiz şey imge+fonttan oluşur. burada imge çalışılmamış logotype var dicem ama oda yok fontta herhangi bi özgünlük göremedim olduğu gibi kullanılmış. attığın zeminde her uygulamada gidecek bi zemin değil zaten bitmap. buda bazı baskı tekniklerinde maliyet anlamında ve baskı tekniği anlamında sorun çıkarabilir. iyi çalışmalar....

bitmap olduğuna nasıl kanaat getirdiniz merak ettim? yukarıda vektör olduğunu söylememe rağmen bu ısrar neden anlayamadım..

Son düzenleme:

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
:nerd:

yorumun ve emeğin için teşekkürler.. ben zaten ağaç deseni üzerine yazmıştım :nerd: logo tamamen vektörel..

Ağaç desenini düşünmen gayet güzel, sonuçta mobilya firması logosu yapıyorsunda. bence bunu nesnel birşeylerle desteklemelisin.

logoyu tasarlarken bu logonun siyah beyaz basıldığınıda düşünerek tasarlamanda fayda var.

tam anlamıyla kafamdaki yorumu yapamadım :D kafam bulantılı biraz fakat faydalı olmak istedim seni kötü anlamda eleştirmek istemedim.

iyi çalışmalar

harikatasarımcı

🌱Yeni Üye🌱
logo illede firmanın yaptığı işi temsil etmesi önemli değil logo tanıtımı yapıldıktan sonra o firmayı hatırlatacak bir simge olmalı logon için yorum iyi kötü çirkin güzel diyemeceğim .....

icelikefire

🌱Yeni Üye🌱
özür dilerim ama bence kötü olmuş..çok sade basit ve bi kişinin bir daha hatırlayacağı bir logo değil...

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
bulogoolmamış ki...sadece yazı stili...

dekoset

🌱Yeni Üye🌱
ağaç üzerine yazı yazılmı şeye logo derseniz firmayı basite lamı olursunuz bu ancak 1998 yılında iş sayılırdı.

biem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aldora mobilya yazı stiline çok benziyor muuu yoksa aynısı mııı ?

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
altı üstü 4 tane harf var fontun üzerinde biraz oynasan çok güzel şeyler çıkabilir ortaya hem en azından özgün bir logotype olur :) yazının altındaki ahşap görüntüsünüde kaldır bence. yazının önüne sade ve hoş bir çizim bir sembol düşünebilirsin. belki yazının üzerinde yeteri kadar oynayıp ortaya özgün bişey çıkartırsan onada gerek kalmaz. iyi çalışmalar.