Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mobilyaa katalog çalışmam

kartalkerem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kataloğu proje olarak yaptım ve projeden iyi bir puan aldım be sizlerle paylaşmak istedim eklediğiklerim ''Ön kapak,3 sayfa ve arka kapak'' umarım beğenirsiniz.:smile:

Yorumlarınızı bekliyorum eleştirilere açığımdır.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
resimler gözükmüyor... yoksa önizleme yapmadın mı ? :)

kartalkerem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevap

eğer açılmasaydı rüveyda salıkda göremezdi ama genede en yakın amanda ilgilenicem rüveyda seninde yorumunu dikkate alıcam yorum için tşk ederim

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
eğer açılmasaydı rüveyda salıkda göremezdi ama genede en yakın amanda ilgilenicem rüveyda seninde yorumunu dikkate alıcam yorum için tşk ederim

cmyk olursa görünmez... nasıl olsa editör de seni uyaracaktır bu konuda... görünmüyor!!!

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Çalışmayı RGB yüklemezseniz explorer kullanıcıları göremez.Görenler de Mozilla kullandıkları için görebiliyor.

Kullandığınız vektörler çalışmayı çok boğmuş.Daha sade bir tasarım yapabilirdiniz.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
ovvvv göz kamaştırıcı yani çok karmasık gözum yoruldu bakarken resımlerın dıkkat çekmesı gerekırken brusheslar dikkat çekiyor :D biraz daha sade yapsaydın daha guzel olurdu bence 1*2 brush bıle yeterdi.