Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 gün önce mesaj attım özelden iki moderatöre hala cevap yok, bende buraya yazmak zorunda kaldım. site ile ilgili bir sorunum varsa cevap vermek zorundalar.
2 gün önce mesaj attım özelden iki moderatöre hala cevap yok, bende buraya yazmak zorunda kaldım. site ile ilgili bir sorunum varsa cevap vermek zorundalar.
moderatörler birysel sorunlarla ilgilenmek zorunda değiller.. teknik ve birçok kullanıcının ortak olarak sorun yasadıgı durumlarda zorunlu kılınabılırler bence..
ben sadece ikisine mesaj attım. bir sorunum var, ulaşamıyorum dünden beri. zorundalar kelimesi biraz agır oldu farkındayım kusura bakmasın moderatörler.
kendi sorunum da ama site ile ilgili sorunum var anlatamadım galiba.
konunuz zaten yönetime dün, ilgili arkadaşlar tarafından intikal etti. sabırlı olursanız cevabınız gelecek. bu arada bakıyorum da sorununuz site ile ilgili değil. tamamen kişisel.
konunuz zaten yönetime dün, ilgili arkadaşlar tarafından intikal etti. sabırlı olursanız cevabınız gelecek. bu arada bakıyorum da sorununuz site ile ilgili değil. tamamen kişisel.
özel mesaj atmak yerine, forum kullanımı ile ilgili bir sorununuz varsa Forum Kullanimi bölümüne, forum hakkında genel bi sorununuz varsa Forum Hakkında bölümüne konu açabilirdiniz.. Böylelikle sizle ayni sorunu yaşayanlarsa varsa size destek de çikabilirlerdi.. diye düşünüyorum..