Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Monica Bellucci

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Kullanılan program:Illustrator ve photoshop cs 3
Aslında başka birini çizerken başka birine benzedi:)
portre.jpg

Benzer konular

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ps ile yapılan kısımlar güzel ama diğer kısımlar sert olmus biraz yamuk olmus asgisi sanirim sadece ps kulanarak çizmeyi denedinmi hiç...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Baya gelişme var canım. Sol gözün çizim daha iyi olmuş. Ondan kopyalayıp üzerinden yürüseydin daha iyi olurdu sağ göz.Onun dışında çok gözüme batan yer olmadı.İyi gidiyorsun eline sağlık :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benzemiş evet,zamanla daha iyi olacak bence.:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Saçlar ve elbise de ufak tefek sorunlar var :)Saçlara gölge verirseniz daha gerçekçi ve hoş olacaktır.
Onun dışında bence gayet iyi ve büyük gelişim var, tebrik ederim.

İyi çalışmalar.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yapılan tonlamalar birbirine çok yakın mesela sırf bu yüzden boyun ve baş birbirine yapışmış gibi duruyor. birbirine yakın tonlamalar resime yapışmış leke gibi durur genellikle

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne kadarı illustrator ne kadarı PS bilmiyorum ama ton geçişlerini Mesh Tool ile İllustratorde vermek daha kolay..En azından bana öyle geliyor. Nereye ışık, nereye koyuluk bence iyi ayarlamışsın..Yüzde detaylara biraz daha özenseymişsin daha iyi olucakmış..Bende bu konu da ilerleme aşamasında olanlardan olduğum için fazla konuşmuyorum..Umarım hep daha iyiye doğru ilerleriz;) Ellerine, emeğine sağlık arkadaşım:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
ilk olmasına rağmen başarılı saç ve dudaklarda detay yapsaydın çalışman daha bir farklı boyutta kazanıcaktı emeğine sağlık.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
yapılan tonlamalar birbirine çok yakın mesela sırf bu yüzden boyun ve baş birbirine yapışmış gibi duruyor. birbirine yakın tonlamalar resime yapışmış leke gibi durur genellikle

evet çok haklısın superclarkie ama elimden bu kadarı geldi hatalarımı yaparken bazen göremiyorum bazen de bilgisizliğimden daha iyisini yapamıyorum.Boyun ve yüz ayrımının daha net olması için biraz uğraştım,baktım olmuyor bıraktım:(

Diğer arkadaşlarada eleştirileri ve işimi daha net yapmam için verdikleri fikirler için teşekkür ederim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çizgilerin daha yumusak olmalı bence bütün olarak başarılı bir çalışma eline sağlık

erdem1988

🌱Yeni Üye🌱
Emege saygi bazinda ellerine saglik hatalara gelince surec herseyin ilacidir elestiriye acik olmak yeteneklerini gelistirmenin en buyuk anahtari iyi calismalar.

songulduran

🌱Yeni Üye🌱
bayanın sağ kulağı biraz kepçe olmuş sanki:)Ama yine de çok alımlı bir hatun olmuşşşş tebrikler!

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Monica Belluciye benzmiş aslında... Ama sanki ona bir kimya sorusu sormuşlar ve içindeki tek bir kelimeyi anlamamış gibi bakmış... Gözlerin bakışı ve dudakta hareket olmasına rağmen gölge ve çizgi lmayışından kaynaklanmış diye düşünüyorum. İlk deneme sanırım elbette hata olacak. İfadelere çok çalışın :)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
teknik zayifliklar var, bunun sonucu olan oran hatalari var. Bunun sonucu olmayan oran hatalari da var (gozlere dikkat)