Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mönü tarzı broşür çalışmam

mavimelek09

🌱Yeni Üye🌱
sarolulokantasmn.jpg
sarolulokantasmn1.jpg

arkadaşlar çalışmamda bişi eksik geldi bana ama ne olduğunu hala bulamadım :( yardımcı olursanız sevinirim.. önerilerinizi bekliyorum

çalışmamda eksik yok mu :( yada yorum bile yapılmayacak kadar kötü mü? :p :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.Önsayfadaki yemek fotoğraflarını bu şekilde yerleştirmek yerine ayrı ayrı yerleştirseydiniz hem sayfa düzeni daha güzel olur hemde bu görüntüdeki itciliği kaldırmış olurdunuz.
2.1953'den beri sloganı çok fazla kullanılmış.Anlaşılan o ki oradaki boşluğu doldurmak amacıyla yazmışsınız.
3.Fotoğraf yerleşiminde ön sayfadaki hatayı arka sayfada da yapmışsınız.Fotoğrafları tek tek ele almanız daha mantıklı.Bazı yerlerde 6 bazı yerlerde 4 fotoğrafı yanyana yapıştırarak kullanmanız ürünlerin algılanmasında zorluk çıkarıyor.
4.Zemin rengi de uygun değil bence.

Emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk seçimi çok güzel fakat tarih sıralamsındeki beyaz renk geçişli olabilirdi

mavimelek09

🌱Yeni Üye🌱
1.Önsayfadaki yemek fotoğraflarını bu şekilde yerleştirmek yerine ayrı ayrı yerleştirseydiniz hem sayfa düzeni daha güzel olur hemde bu görüntüdeki itciliği kaldırmış olurdunuz.
2.1953'den beri sloganı çok fazla kullanılmış.Anlaşılan o ki oradaki boşluğu doldurmak amacıyla yazmışsınız.
3.Fotoğraf yerleşiminde ön sayfadaki hatayı arka sayfada da yapmışsınız.Fotoğrafları tek tek ele almanız daha mantıklı.Bazı yerlerde 6 bazı yerlerde 4 fotoğrafı yanyana yapıştırarak kullanmanız ürünlerin algılanmasında zorluk çıkarıyor.
4.Zemin rengi de uygun değil bence.

Emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

çok tşk ederim... yorumlarınız için hemen değerlendirmeye alıyorum... :)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Söylenen faydalı bilgilere ek olarak "1953'ten beri" şeklinde düzeltmelisiniz.(-den hali)
İyi çalışmalar.

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma Mavi Melek gibi Masmavi olmuş :D Daha Açıcı renklerde kullanılabilir bence...

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tipografi üstüne düşman gerekiyo. zira yazılar çok klasik ve gözü tırmalıyo...

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
kısaca bende birşeyler yazmak istiyorum. genel görünüm güzel ellerine emeğine sağlık.

fakat fontlar konusunda kesinlikle daha araştırmacı olmanı öneririm. daha önceden uzun yıllar çalıştığım sektör bu gıda üzerine bir şirketin tasarımcısıydım ordan biliyorum bu sektor soğuk renkleri sevmez, kaldırmaz . iştah acıcı sıcak renkler ister hep. birde bu sarı beyaz yazılar balon içine yazdıkların görünümü basitleştiriyyor ve uyumsuzluk yaratıyor. başka söyleyeceğim bir şey kalmamış daha önce diyenler olmuş.

tekrar ellerine sağlık. :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
işiniz yemek satmaksa yemekleri göstermek gerekmiyor mu? Çalışmayı yaparken çok eğlemişsiniz, bu görülüyor. kendinizi aşmaya çalışmışsınız, bu da görülüyor. ancak menü gibi amacı net olan işlerde amaca odaklanmanız gerekir. Bu şekilde düşünerek en baştan bu işinizden bağımsız olarak tekrar düşünebilirsiniz.

başarılar.

kervanburak

🌱Yeni Üye🌱
ben ilk yorumumu yapıyorum bence çok güzel ellerine sağlık Allahım esirgesin

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bazı arkadaşların yorumladığı üzere renkler banada çok soğuk geldi, konu yemek sektörü ise daha sıcak, iştah açıcı renkler tercih edilmeli. Yemek görselleri birbirine girmiş, elbette çeşit çok olunca hepsinden kullanmanızı istemişlerdir bunu tahmin ediyorum, fakat biraz daha anlaşılır ve albenili bir yerleşim yapılabilirdi, daha önce yapılan çalışmaları incelemeniz fayda sağlayacaktır. Fon seçimleride öyle, elden geçirmeli ve 1953'den beri tekrarından kurtulmalısın.
Eline emeğine sağlık.

srdlmjd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlarıma katılıyorum koyu renkler yemek sektöründe iticidir. Açık renkleri tercih edersen daha iştah açıcı olabilir.Kolay gelsin.iyi çalşmalar

yusuf_simsek

🌱Yeni Üye🌱
renklerde turuncu ve kırmızının bileşiminden oluşan degrade kullanıp bide öyle bakarmısın?

ceyhun12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya aslında nerden baslasam ki.renk, font,görseller, bence yaniden çalıs bunu :)