Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Motorola z6 Flexy Çalışması...

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
Sade olsun dediler, bende sade yaptım...

z6.jpg

_PuNkDeSigN_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arka fonu değiştir derim ve ürün çekici değil biraz karanlık.:)elinize sağlık

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Arka fon iyi sen telefona Out Glow uygula patlat ve biraz rengini aç soldaki yazıya gelince orda ya %25 patlat yada fiyatı Rengini değiştirerek ve ortala sola dayalı olmasın bence :)
Güzel çalışma olmuş herkesin unuttuğu ufak detaylar olmş, hoş çalışma eline sağlık..

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma güzel fakat üründen çok zemin dikkat çekmiş. resmin üst kısmı fazla karanlık.
soldaki yazıları zeminiyle birlikte biraz sağa kaydırabilirsin. ürün markasını resme yakın bir şekilde dizayn edersen bütünlük sağlamış olursun. emeğine sağlık...

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
Arka fon iyi sen telefona Out Glow uygula patlat ve biraz rengini aç soldaki yazıya gelince orda ya %25 patlat yada fiyatı Rengini değiştirerek ve ortala sola dayalı olmasın bence :)
Güzel çalışma olmuş herkesin unuttuğu ufak detaylar olmş, hoş çalışma eline sağlık..

çok güzel bi noktaya değindin, ve inan nasıl göremedim diye kızdım kendime. Sol taraftaki yazıların üst kısmının sola dayalı olması kesinlikle bir hata. Saol dikkatin için. Diğer söylediklerini de gözden geçiricem. ürün resmine effect verdim. Alttan ışık tuttum, haliyle üst biraz karanlık olucak. aynı oran background da var ya o bakımdan. Arkaplanı beğenmene de sevindim. Boşu boşuna onu yapabilmek için uğraştığımı düşünmüştüm yoksa... Tekrardan saol

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
arka fon seçimi iyi deil aynı zmaanda fontlarda ve son olarak telefonun üst kısmında bi gölgelenme var

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.

revize ettim...