Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

n.design kartvizit çalışması

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Evet arkadaşlar bu ilk kartvizit tasarımım demeyeceğim çünkü 1. si çalıştığım firmanın kartviziti idi değerli öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum ... :)
fazla üstüme gelmeyin tasarım şevki mi kırmayın :p

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne iş olsa yaparım... :D:D (şaka, şaka)
Güzel olmuş eline sağlık.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel olmuş ama biraz daha emek harcamanız gerekecek:(

emeklerinize sağlık.

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Güzel olmuş ama biraz daha emek harcamanız gerekecek:(

emeklerinize sağlık.
emek ten kastın kullanılan resimlerin hazır olması ise onunda tasarımını yaparız :)

yorumun için tşkler zaten hobi olarak yapılmış bir çalışma daha iyisi olduğu zaman bende o kulvar da yerimi alırım ...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
fazla üstüme gelmeyin tasarım şevki mi kırmayın

:giggle:
Peki, fazla gelmicem.

1- Tasarımını aldım, Photoshop'ta açtım, üzerine aynı yazıları yazdım; sonuç ne biliyor musun?
Puntolar 6 puntoya denk geldi! Bu ne demek? Bu, şu demek:
Genelde "adres" bölümleri (o da uzun olduğu zaman) küçük punto ile yazılır (ayrı şekilde vurgulanmak istenirse büyütülür, o ayrı konu). Ama asıl vurgulanmak istenen şeyler küçük olunca, kartviziti eline alan bir kişi okumakta zorlanacaktır. Bu sorunu gidermek için şunları tavsiye edebilirim:

2- İsim, meslek, telefon, GSM, web ve mail bilgilerini uygun büyüklükte (15-25 punto arası) sadece kartvizitin ön kısmına yerleştirsen (yani "Neler mi Yaparız?" bölümünü arkaya alsan);

3- Kartvizitin sağ kenarına (madde 2'de bahsedilenlerin yanına) yine "Ana Sayfa, Kimim Ben?, Portföy ve İletişim" ikonlarını yerleştirip her birine uygun birer ok yardımıyla; kartviziti eline alan kişiyi, "kartvizitin arkasına bakmasını istemek" gibi bir düşünceye itsen;

4- Arka taraftaki "n.design" yazısını, "opacity" değerini düşürerek ön tarafa zemine kocaman şekilde, düz ya da eğik yerleştirsen;

5- Kartviziti eline alan kişiyi, "kartvizitin arkasına bakmasını istemek" gibi bir düşünceye itmeyi hedeflediğin o "ok"ların çizgileri; arka tarafa yerleştireceğin "Neler mi yaparız?" diye başlayan bilgileri işaret eden bir "ok" ya da "çizgi" ile birleşse;

6- Ve hatta gerekirse o "n.design" yazısını ön taraftaki gibi "opacity" değerini düşürerek buraya da yerleştirsen;

nasıl olur? :)

fazla üstüme gelmeyin tasarım şevki mi kırmayın

(Şevkini kırdım mı, şevk mi verdim? Bunu da belirtsen, nasıl olur? :) )

Kolay gelsin. :p

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
kartvizit mi bu ? internet sitesi gibi olmuş...
kolay gelsin :)