fazla üstüme gelmeyin tasarım şevki mi kırmayın

Peki, fazla gelmicem.
1- Tasarımını aldım, Photoshop'ta açtım, üzerine aynı yazıları yazdım; sonuç ne biliyor musun?
Puntolar 6 puntoya denk geldi! Bu ne demek? Bu, şu demek:
Genelde "adres" bölümleri (o da uzun olduğu zaman) küçük punto ile yazılır (ayrı şekilde vurgulanmak istenirse büyütülür, o ayrı konu). Ama asıl vurgulanmak istenen şeyler küçük olunca, kartviziti eline alan bir kişi okumakta zorlanacaktır. Bu sorunu gidermek için şunları tavsiye edebilirim:
2- İsim, meslek, telefon, GSM, web ve mail bilgilerini uygun büyüklükte (15-25 punto arası) sadece kartvizitin ön kısmına yerleştirsen (yani "Neler mi Yaparız?" bölümünü arkaya alsan);
3- Kartvizitin sağ kenarına (madde 2'de bahsedilenlerin yanına) yine "Ana Sayfa, Kimim Ben?, Portföy ve İletişim" ikonlarını yerleştirip her birine uygun birer ok yardımıyla; kartviziti eline alan kişiyi, "kartvizitin arkasına bakmasını istemek" gibi bir düşünceye itsen;
4- Arka taraftaki "n.design" yazısını, "opacity" değerini düşürerek ön tarafa zemine kocaman şekilde, düz ya da eğik yerleştirsen;
5- Kartviziti eline alan kişiyi, "kartvizitin arkasına bakmasını istemek" gibi bir düşünceye itmeyi hedeflediğin o "ok"ların çizgileri; arka tarafa yerleştireceğin "Neler mi yaparız?" diye başlayan bilgileri işaret eden bir "ok" ya da "çizgi" ile birleşse;
6- Ve hatta gerekirse o "n.design" yazısını ön taraftaki gibi "opacity" değerini düşürerek buraya da yerleştirsen;
nasıl olur?
fazla üstüme gelmeyin tasarım şevki mi kırmayın
(Şevkini kırdım mı, şevk mi verdim? Bunu da belirtsen, nasıl olur?

)
Kolay gelsin.