Neler yeni

Nargile Katalog kapağı

deklarit

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar nargileci bir arkadaşım için bir katalog hazırlıyorum, kapak çalışmamı sizin görüşlerinize sunuyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...

kapakonarka.jpg

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
web adresine stroke vermesen daha mı iyi olur sanki. ya da stroke u biraz daha inceltebilirsin. şık bir çalışma olmuş. zarifliği bozmaman açısından bir de o şekilde denemeni tavsiye ederim. ve adres puntosunu biraz küçültebilirsin. eline sağlık!

deklarit

🌱Yeni Üye🌱
Evet haklısın efekti kaldırdım sade olsun. Adres puntosu 12 idi kararsızdım çıkış almadığım için ideal olabileceğini düşündüm ama yinede şimdi 10 punto yaptım. Teşekkür ederim değerlendirmen için...

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
o nargile resimlerini daha farklı yerleştirsen böle biraz basit olmuş gibi geldi ve biraz desenlerle süslersen daha güzel olur bence kolay gelsin

deklarit

🌱Yeni Üye🌱
ilgi alakanıza teşekkür ederim değerlendireceğim güzel eleştirilerinizi...

kenan_gun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elline sağlık güzel çalışma dikkatimi logo çekti biraz daha farklı olabilirdi sadece benim fikrim

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir sürü nargile resmi yerine bir tane şık bir nargile koysan daha iyi olurdu.

terazi

🌱Yeni Üye🌱
kapağın sağ alt köşesine 1 tane şık ve estetik bi nargile koysan daha mı hoş olurdu diye düşünüyorum birazda efekt verirsin çok daha zarif durabilir aslında.

cenk_33

🌱Yeni Üye🌱
vektör kullanmışsınız ben bu vektörleri nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

fatihfatih

🌱Yeni Üye🌱
slm. arkadaşlar. bence tasarım iyi olmasına rağmen kapağa konulan çokca resim kapağı boğmuş. 1 adet kalite resimle kapağı süsleyebilirsin. resim bolluğunu içeride kulla. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma olmuş. arkadaşların dediği gibi tek resimide deneyebilirsin.
birde yuvarlakların hizalaması cok az kayık gibi.
eline sağlık

deklarit

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Bende tek resim kullanma taraftarıydım lakin müşteri olan o arkadaşım olmaz dedi :) bende bunu yaptım beğendi baskıya girecek.

Vektörle ilgi bütün dosyaları reklam olacak ama Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat ten temin ettim :D Bu tür dökümanları arayıpta bulabileceğimiz en güzel yer, herkesin emeğine sağlık...

levograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanız gayet güzel ama floral desenlerde biraz daha osmanlıyı andırsa daha hoş olabilirdi. Ama bu halinede diyecek yok doğrusu. Yani anlatılan işin tarzı biraz osmanlıya ait olduğu için böyle düşündüm

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
çok şık olmuş özellikle kullandığın renklere bayıldım

deklarit

🌱Yeni Üye🌱
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)