Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar nargileci bir arkadaşım için bir katalog hazırlıyorum, kapak çalışmamı sizin görüşlerinize sunuyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
web adresine stroke vermesen daha mı iyi olur sanki. ya da stroke u biraz daha inceltebilirsin. şık bir çalışma olmuş. zarifliği bozmaman açısından bir de o şekilde denemeni tavsiye ederim. ve adres puntosunu biraz küçültebilirsin. eline sağlık!
Evet haklısın efekti kaldırdım sade olsun. Adres puntosu 12 idi kararsızdım çıkış almadığım için ideal olabileceğini düşündüm ama yinede şimdi 10 punto yaptım. Teşekkür ederim değerlendirmen için...
kapağın sağ alt köşesine 1 tane şık ve estetik bi nargile koysan daha mı hoş olurdu diye düşünüyorum birazda efekt verirsin çok daha zarif durabilir aslında.
slm. arkadaşlar. bence tasarım iyi olmasına rağmen kapağa konulan çokca resim kapağı boğmuş. 1 adet kalite resimle kapağı süsleyebilirsin. resim bolluğunu içeride kulla. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Bende tek resim kullanma taraftarıydım lakin müşteri olan o arkadaşım olmaz dedi bende bunu yaptım beğendi baskıya girecek.
Çalışmanız gayet güzel ama floral desenlerde biraz daha osmanlıyı andırsa daha hoş olabilirdi. Ama bu halinede diyecek yok doğrusu. Yani anlatılan işin tarzı biraz osmanlıya ait olduğu için böyle düşündüm