Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nasıl bir çocuktunuz?

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:) çocuklugunuzu anlatmaya ne dersiniz :rofl:
ilk ben anlatayım 4 yasımda kendimi hatırlıyorum ilk yakın akrabamız ölmüşdü bende bir etkisi olmuştu 4 yasımdan 12 yasıma kadar konusmadım sadece sorulara cevap verirdim. ama içimde çok muzur bir çocuktum :rofl: hep kendimle kendi kendime zaman geçirirdim çocuklarla oynamayı sevmezdim :rofl: çok suskundum okulda dahi konusmazdım kitap okumazdım öğretmenlerim beni tembel sanırdı sınavda fuller geçerdim şoke olurlardı :rofl: 2 katın balkonundan zıplardım devamlı :rofl: abimin kitaplarını yırtardım.. ilgi çekmeye çalışırdım ama pek ilgi göremezdim :rofl: kıskançdım çok fazla.. çok duygusaldım hemen bir şey olsun ağlardım.. kendimden büyüklerle aynı ortamda bulunmaya bayılırdım konusmaz dinlerdim.. hiç sinirli değildim çok sakin sessiz biriydim. simdi biraz sinir var :D sessizlikde gitti :rofl:12 yasıma kadar suskundum çok fazla daha sonra hadi canan konus artık dedim açıldım insanlarla iletişim kurdum 16 yasıma kadar sonra bir ölüm daha ben yine 2 sene içime kapandım konusmadım pek en yakınımdakiler hariç insanlarla hemen konusamazdım çok piskolojikdim yani :rofl: şimdi 19 oldu gayet iyiyim bakalım bu sefer ne olacak yine içime kapanmam için onu beklemekteyim :rofl::rofl::rofl: anlayacagınız çok piskolojik bir velettim :D

sizler nasıldınız :)

grafikreyhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.imzza.com
Sessiz Sakin biriydim çok fazla konuşmazdım :) Çok gezerdim ama şimdi yerimden kalkasım yok ruhum yaşlandı :):)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
küçükken çok oyun oynardım. çok gezerdim. hatta ilkokul 5 ve ortaokul dönemlerinde akşama kadar kız peşinde gezerdik aylak aylak. çocukluğum dolu dolu geçti diyebilirim.:rofl::tongueout::tongueout::tongueout:

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
bol bol oyunlar oynayan voleybol istop yakalambaç oynayan kumlardan yapraklardan dolma yapan kumdan pasta yapan,kum üzerine atlayan oyun ile geçti çocukluğum çok güzeldi:)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Annem foruma girsede anlatsa neler çektirdiğimi...
"Şişko Patates" olarak adlandırğım Selma teyzeme sorsakta oda anlatsa benden neler çektiğini... Apartmanın etrafında onlarcakez nasıl tur attığımızı... Elinde terlik :) Hep çocuk olarak kalmak gelir içimden...

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Belimden iple ağaca bağlarlarmış beni :D..
Gezmeye pek meraklımışım sanırım. Düğüm çözmeyi öğrenene kadar orada geçti çocukluğum.
Beni çocukluğuma indirtmeyin arkadaşlar :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:) çok güzelmiş haşere çocuklar sizi hıııımmm :)

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok cazgır zilli birşeydim :D:D beni sevmeyenleri oyunuma almaz tuzağa düşürürdüm :D:D kardeşim uyurken kuş gibi uyur ağzı açık :D annem uyandır kardeşini derdi burnunu sıkardım nefes alamzdı :D sonra horlama gibi bir ses çıkardı gülerdi uyku sersemi birde ben gülünce sinir olupt bana vurup ggene yatardı sanki bişey olmamış gibi uykuya dalardı :D sonra sevmediğim insanlara küçük kuyular kazıp düşürürdüm şurdan geçsene diye :D erkeklere laf atıp kaçardık :D onlar birşey deyincede duymamazlıktan gelirdik :D erkek sesi çıkarıp gelen geçen herkese erkekmiş gibi laf atardık :D su hortumunu gizleyip milleti ıslatırdık :D adresini bildiğimiz biryeri sanki bilmiyormuşuz gibi millete tarif ettirmeye çalışırdık kimsede anlatamazdı :D okulda sesiz saken birşey olurdum hocalar çok akıllı maşallah çok iyi yeiştirmişsiniz derdi :D annemde eve gelince tabi canım çok sessizdir derdi :D dışarda yakaladığım hayvanların hepsini apartmana sokar beslerdim :D millet hep şikayetçiydi sesi çıkıyorda pisletiyorda vs vs.:D duvarlardan atlardım :Dhatta bir keresinde bacağımı kırmıştımda tüm bayram evdeydik:( ödevlerimi yapmayıpta okulda arkadaşları kandırıp yaptırırdım :D hocalarada çalışkan gözükürdüm sınavlara son gece oturup çalışırdım hepsini aklıma sokar sınavlardan 5 alırdım :D birini dövceğimi aklıma koyduğum zaman onun sevmediği şeyi yapar döverdim :D erkekleri kendime aşık eder :D yüzüstü bırakırdım :D başkada aklıma gelirse yazarım gene :D:D:D:D:D
:rofl:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
maş esracım :D sen neymişsin :rofl: bende küçükken abimle inatlaşırdım hep su şişesine su doldurup evde üzerine dökerdim sıçratırdım annem terliği kaptıgı gibi bizi peşlerdi :D ben masum ayaklarına yatardım abim yerdi azarı :rofl: o hortum davasıda çok oldu :rofl: teyzem ıslatırdı bahçeyi sularken beni hep sonra bende hortumu tutup onu ıslatmısdım :rofl: bilerek hortumu kıvırırdım su gitmezdi çeşmeden çıkardı ucu :rofl: ama kimse bilmezdi benim yaptıgımı :rofl:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İstedikleri olmayınca kıyameti koparan......

Kız arkadaşları evcilik oynarken o erkekler ile maç yapan ağaca çıkan...........

İlk okulda yabancı şarkı söyleyip okul arkadaşlarını çoşturan ........

Sıradan bi çocuktum işte

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
bebekken annemler beni sallar,kolları koparmış tamam yavrucuk uyudu yerine koyalım derlermiş ben hemen gözümü açar ınggaaaaa hoba bunlar nöbetli sabaha kadar beni sallarmış:)amcamın oğluyla aynı yaştayız o çok sessizmiş çıtı çıkmazmış ben tam haylaz:)dr a götürmüşler işte bu kız çok hiperaktif bu çocukta çok sessiz dr gülmüş o zaman çocukları değiştirin demiş:)
valla harikaydı çocukluğum ağaç tepelerinde meyve toplar,akşamlara kadar dokuz taş oynardık...dedemin,babannemin sıcak çorbalarını içer,onların hikayelerini dinlerdim...

en büyük sıkıntımız topumuzun rengiydi...şimdi büyük sıkıntıların neler olduğunu öğrendik:)zaman makinesi olsada 1 saat bile olsa kendimizi izleyebilsek:)

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Ben cok sessizmişim hatta rahmetli annem doktora götürmüş kaç kere beni.5 yaşında falan konuşmaya başlamışım : )

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D:D:D aklıma birşey dahada geldi ki onu halada yapıyorum :D anneme yada başkasına diyorumki şunuu yapabilirmiyim yada alabilirmiyim_? hayır dediği anda sulugözümde bir ağlardım :D:D millet dayanamazdı :D hemen yapardı hatta bir erkek arkadaşım vardı ben hep derdimki ona ayrılalım 8 kere demişimdir sevmiyordum:D neyse oda hap karşı çıkıpta hayır derdi ayrılamazdık sonra birgün bu dedi ayrılalım hep ben dediğim için beklemezdim birde bir koydu bana :D başladım ağlamaya onunda en hassas noktası tanıyorm ya :D bu tamam ayrılmayalım dedi :D ertesi gün hadi yavrum güle güle dedim :D:D:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Daha 6 yaşındayken kızı apartmana çeken biriydim (anaokulundan sınıf arkadaşım :D) Bazenleri kendisiylede görüşürüz utanırım hep :D:D:D:D

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok ağlayan, çok gülen, sürekli hayaller kuran, kitap defter arkalarını resim defteri yapan, sokak oyunlarını seven, bağıra bağıra şarkı söylemekten çekinmeyen, sinirlendiği zaman bağıran çağıran ortalığı ayağa kaldıran, aklından muzurluklar çıkmasada sessiz sakin duran, arkadaşsız duramayan bir çocuktum... Ahh ahh günlerde olabilsem yeniden daha yapacak çok şeyim vardı.

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
çok uysal akıllı bir çocukmuşum. elektrik süpürgesinin sesinde uyumaya bayılırmışım. uykuyu o kadar severmişim ki annem mama vermek için burnumu sıkıp uyandırmış :D

sonra biraz aklım erdiğinde biraz inadım oratay cıktı :) sarı inadı derler ya aynı öyle iştee :D kardeşimi hiçbi oyuna almak istemezdim arkadaşlarım başka biriyle çok ilgilenirse kıskanır hemen mızıkçılık yapardım :)) aslında diğer çocuklara göre daha uysaldım çünkü cadı bi annem vardııı :D yolda falan bişeye ağlasam inat yapsam hemen arkadan kolumu cimciklerdi yol boyunca ağlayarak gezerdim :D:D

çok paylaşımcı bir çocuktum elimde ne varsa paylaşırdım arkadaşlarımla :)
büyüdükçe biraz cadılaştım hatta şimdi de baya bi cadıyım cılgınım :D :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
ehehe :rofl: senin küçüklükte süpermiş :rofl: en sessiz sakin görünümlü cadı benmiydimki :rofl:

halilgrafik

🌱Yeni Üye🌱
grafikreyhan eğer resimdeki siz iseniz yaşlandım demek için çok genc ve güzelsiniz kendinize haksızlık etmeyin... hayat devam ediyor