Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neden? Spectra Neden? Seiko Neden? Konica

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Türkiyede karadenizli mütahitler mercedese biner yoksa sen karadenizli bir mütahit misin?

Neden karadenizlilere bir gıcıgınmı var? bir şeymi yaptı sana karadenizliler? Demekki karadenizliler arabanın iyisinden anlıyorlar , daga taşa yola gidince bir şey olmuyor.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Ve Merak etme bir gün sende Konica kafa makina almak zorunda kalacaksın. Çünkü en kalitesli kafa Konica Minolta.
Karşı çıkan ve çamur atan satıcılar da bir gün satmaya başlayacak. O zaman ne diyeceklerini çok merak ediyorum...

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Karadenizliler benim kardeşim.
Bütün Mütahitler Karadenizden Çıkar anlamında demiştim ama konuyu nereye getiriyorsun...

Neden çeviriyorsunki konuyu söylediklerin ortada. Bence karadenizliler malın iyisinden anlıyor ve saglamını iyisini alıyor. Senin kafanda karadenizliler hakkında bir artniyet ve önyargı var ,müteahhitler diyerekte kafandaki artniyeti ,mercedes ve para ile pekiştiriyorsun.....Enterasan..

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Elinde Konica marka makinası olmayan birisin. Yakında Konica satmak isteyince ben Arif i de görecegim. Sütcüyü de
Bu arad unutma bende Spectra makinede var, Xaar kafalı makinede var, SEiko kafalı makinede var.
Sonuçta Konica hepsini döver. Nasıl olsa birgün sende satmaya kalkacaksın.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinde Konica marka makinası olmayan birisin. Yakında Konica satmak isteyince ben Arif i de görecegim. Sütcüyü de
Bu arad unutma bende Spectra makinede var, Xaar kafalı makinede var, SEiko kafalı makinede var.
Sonuçta Konica hepsini döver. Nasıl olsa birgün sende satmaya kalkacaksın.

O bu makine farketmezde sen anlatsana şu karadenizlilerle aranda olan meseleyi? Ne yaptılar sanada böyle düşmansın karadenizlilere?

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Yalan Değil Dolan değil. Sallama hiç değil. Görmek isteyen herkese, aksini iddaa eden herkese gösterebilirim. Istediğiniz her kafa ve her makine ile kıyaslayabiliriz. Beraber aynı datayı basar, saat tutar, baskı kalitesini , makinenin fiyatını , 50 metrelik baskıda boya kesip kesmemesini , zeminde ve degradede iz yapıp yapmamasını , noktaların küçüklüğünü, makinenin 2 sene sonrada aynı baskıyı alıp almadığını, sabah açar açmaz baskıya geçip geçemediginizi, saatde 50 metre kare hiç iz olmadan baskı yapılabildiğini, baskı hızının 100 metrekareye kadar çıkabildiğini kıyaslayabilirizi.
Burada kıyaslamadan, teknik özeklilklerini göstermeden ispatlamada bu şundan daha iyidir olmaz.
O yüzden hodri meydan. Kendine güvenle her yerde her zaman ispatlaşalım.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yalan Değil Dolan değil. Sallama hiç değil. Görmek isteyen herkese, aksini iddaa eden herkese gösterebilirim. Istediğiniz her kafa ve her makine ile kıyaslayabiliriz. Beraber aynı datayı basar, saat tutar, baskı kalitesini , makinenin fiyatını , 50 metrelik baskıda boya kesip kesmemesini , zeminde ve degradede iz yapıp yapmamasını , noktaların küçüklüğünü, makinenin 2 sene sonrada aynı baskıyı alıp almadığını, sabah açar açmaz baskıya geçip geçemediginizi, saatde 50 metre kare hiç iz olmadan baskı yapılabildiğini, baskı hızının 100 metrekareye kadar çıkabildiğini kıyaslayabilirizi.
Burada kıyaslamadan, teknik özeklilklerini göstermeden ispatlamada bu şundan daha iyidir olmaz.
O yüzden hodri meydan. Kendine güvenle her yerde her zaman ispatlaşalım.

Sizin binanın karşısındaki firma HP Scitex alacakmış ona neden satamadınız makina? Karadenizlimi diye?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Halbuki üstün teknoloji 10 mt yürüyüş adımıyla karşılarında ama nedense xaar 128 kafalı hp alıyorlar..

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu kadar panik olma sen karşındaki 10 mt ilerindeki adam maxima almayıp HP SCitex alıyorsa ve kötüledigin xaar 128 kafalı ise durur bakar ve yargılarım.

Ela Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Boya maliyeti 1 doların altında. Saatde 55 metrekare iç mekan kalitesinde baskı. Yakında 16 pass baskıda yapabileceğimizi de söylüyorlar. Maxima mı çok seviyorum. Makinenin bütün parçaları Japon markası.
Kafası Konica Minolta
Servo Motorları Panasonic
Servis süper.

apostrof reklam

🌱Yeni Üye🌱
ben ankaradan apostrof reklam. bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...