Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neden? Spectra Neden? Seiko Neden? Konica

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
xaar denen model en iisi;) yine de en çok tutulan onlarmış ya.. ;)

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu sene shangai fuarında en popüler makinaları Epson DX5 kafalı makinelerdi.Baskı kafalar ve baskıları görmek istiyorsanız prodijitalin sattıgı bir önceki nesil Epson DX5 kafalı Ghongzeng üretimi Thunderjet leri inceleyin ne demek istedigimi göreceksiniz. Baskı kalitesi bırakın konica ve seiko yu, Mimaki ve Mutohlardan bile daha iyi.

2010 İstanbul Sign Fuarının yıldızı EPSON DX5 Kafalı makinalar olacaktır. Göreceksiniz..

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
Bu sene shangai fuarında en popüler makinaları Epson DX5 kafalı makinelerdi.Baskı kafalar ve baskıları görmek istiyorsanız prodijitalin sattıgı bir önceki nesil Epson DX5 kafalı Ghongzeng üretimi Thunderjet leri inceleyin ne demek istedigimi göreceksiniz. Baskı kalitesi bırakın konica ve seiko yu, Mimaki ve Mutohlardan bile daha iyi.

2010 İstanbul Sign Fuarının yıldızı EPSON DX5 Kafalı makinalar olacaktır. Göreceksiniz.

gecen seneki fuarda thunderjetin baskılarını gördüm gerçekten süperdi ama yanlış hatırlamıyomasan o zaman boya sıkıntısı oldunu söylemişlerdi

mutohlarda epson dx5 kafa kullanıyo thunderjet neden daha kaliteli dedin orasını anlamadım?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Epson DX5 kafalı makinaların mutoh ve mimakiden kaliteli olmasının en başta sebebi şaşırtıcı derecede stabil baskı sunuyor olması . Mimaki ve mutohlarda solvent boya kullanımında sürekli damper patlatma problemleri veya kafalar arasında bulunan setleri kırma problemi var genelde ise anakartta sigorta yakma olayı nedense bu çin DX5 lerde yok. Baskı kalitesi olarakta oldukça iyi belki bunun sebebi herşeyin tüm sisemin ve tüm ayarların en basite indirgenmesi olabilir.

Boya konusuna gelince nerede ise büyük baskıları hiç temizlemeden sürekli olarak kesintisiz alabiliyorsun.Kullanılan boya özel bir solvent boya ve litresi 50 usd civarında ama sonuçta gerçek 1440 dpi bir baskı kalitesi sunuyor.Konica 14 pl ile karşılaştırdıgın zaman bariz bir kalite farkı var özellikle renk geçişleri mükemmel.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu sene fuar çok tuhaf geçecek eco,mild solventte yüksek kalitede Epson DX5 ler ,yarı yogunlukta solventtede Polaris ve Konica 35 pl ler gözde olacak gibi. ( KONICA YARI YOGUNLUKTA SOLVENT MÜREKKEPTE KULLANILMASI İÇİN 35 PL KAFA ÜRETTİ ) . Bir diğer konuda UV makinalar HP,VUTEK ve FUJI en güncel UV makinalarını bu fuarda sergileyecekler...UV makinaların sergilenmesi ve popüler olmasının sebebide büyük ihtimalle gıda sektöründe hizmet veren firmaların Solvent mürekkebe karşı tavır koymaları... :) Bunda HP LATEX lobisininde büyük rolü var.

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben iddiamı ispatladım sanırım, hiçbir firma fuarda konicayla rekabete girmeye yanaşmadı, ve ben makine mı aldım, 4-5 gün içinde makinem kurulmaya gelecek, buradan optimum reklama teşekkür ederim.

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valahi kimse inanm hesi yalancı firmaların seıko aldık memun degılız fırme maknamız arkasındayız dıyor cagırıyoz gelın dıye gelecek dıyorlar oyuzden kımse guvneme

bergman25

🌱Yeni Üye🌱
bakalım arkadaşlar çok yoğun bir tartışma süreci oluşturmuşsunuz hep takip ettim. kararımı konica 512 14 pl den yana koyup makinamın siparişini verdim üstelik gelen numune baskılarda harika dilerim anlatıldığı gibidir. Anadoluda yaşadığımız için gidip görme inceleme imkanımız yok...

tenerlili

🌱Yeni Üye🌱
Tartışmaya gerek yok ..
Sonuç olarak dış mekan makine kullanıyorsanız bir gün KONİCA alacaksınız..

MKaynar

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu tartışmaya 10+ yıldır operatörlük geçmişimde edindiğim tecrübeyle bir kaç ekleme yapayım diye düşünüyorum piyasada öncelik bakımı ve operatörü iyi olan bir kafa uzun süre dayanır tıkanma olmaz -- marka isimlerine gelince 2 ay ile 4 yıl dayanabilen kafalar gördüm
ama
1-seikolar sürekli temiz tutulmak zorundadır bakımı yapılmazsa kısa zamanda tıkanır--
2-konicalarda aynı şekilde bakım ve dikkat gerektiren kafalardır
3-spectra lara gelince kullanımı kolay ama baskı kalitesi düşüktür hız ve fayda açısından en yararlı kafalardır
en önemli unusuru yazmakta fayda var
OPERATÖR seçiminizi iyi yapın 200 lira kar elde edeyim derken 20bin $ zarara girmeyin her baskı makinesinin ömrü operatöre bağlıdır.......