Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nereden başlamalı?

Lupinal

🌱Yeni Üye🌱
3B grafiğe nereden başlamalı?

Kaynak bol olduğu için Autodesk programlarını kullanmayı düşünüyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Animasyon konusunda da çalışmak istiyorum ama hangi program ne işe yarar tam bilmiyorum.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benzer konular

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3B grafiğe nereden başlamalı?

Kaynak bol olduğu için Autodesk programlarını kullanmayı düşünüyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Animasyon konusunda da çalışmak istiyorum ama hangi program ne işe yarar tam bilmiyorum.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

3d Studio max topici altında konu açtığına göre demekki 3d max e eğilimin var..
3d s max de animasyonlar hazırlayabilirsin..Temele inmek için de kitap yada internet üzerinden dökümanları indirip okumaya başlayabilirsin..

Lupinal

🌱Yeni Üye🌱
3d Studio max topici altında konu açtığına göre demekki 3d max e eğilimin var..
3d s max de animasyonlar hazırlayabilirsin..Temele inmek için de kitap yada internet üzerinden dökümanları indirip okumaya başlayabilirsin..

3D Max altında açtım çünkü en bilinen 3D animasyon programı sanırım bu. Ancak 3D animasyon için Maya da var aralarındaki fark nedir?

Nette bir çok ders anlatımı olduğunu da biliyorum o yüzden o konuyu fazla düşünmüyorum.

Benim merak ettiğim bu Autodesk programlarının hangisi ne işe yarıyor, aralarındaki fark nedir?

Mesela bir logo çalışması için ne kullanılmalı? Yada karakter tasarımı için hangisini kullanmalıyım? Mimari tasarım için hangisi? ve tabi bu sorularımı NEDENleri ile yanıtlarsanız daha da sevinirim. Tabi bunlar dışında da programlar var.

Şimdiden teşekkürler.

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3D Max altında açtım çünkü en bilinen 3D animasyon programı sanırım bu. Ancak 3D animasyon için Maya da var aralarındaki fark nedir?

Nette bir çok ders anlatımı olduğunu da biliyorum o yüzden o konuyu fazla düşünmüyorum.

Benim merak ettiğim bu Autodesk programlarının hangisi ne işe yarıyor, aralarındaki fark nedir?

Mesela bir logo çalışması için ne kullanılmalı? Yada karakter tasarımı için hangisini kullanmalıyım? Mimari tasarım için hangisi? ve tabi bu sorularımı NEDENleri ile yanıtlarsanız daha da sevinirim. Tabi bunlar dışında da programlar var.

Şimdiden teşekkürler.
Karakter çizimlerin de genelde Maya kullanılıyor ( gördüğüm kadarıyla ),mimari proje ve tasarımlar da AutoCad,3DS Max en çok ilgiyi gören programlar...
Logo çalışmaların da (yine burda gördüğüm kadarıyla) corel de hazırlanıp 3d max de kaplamaları ve görsel sunumlarları yapılıyor...

Yani kısaca sana önereceğim program 3d max,yolun sonu bu program da bitiyor...