Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nereye gidiyorum

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Untitled-3.jpg

illustrator+photoshop+basic brush+UC-Logic+mesh yok

Son düzenleme:

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
ıslık ıslık:)alt dudak dışında çok güzel olmuş.kirpik,saçlar çok detaylı olmuş.Sen tablet mi aldın hayırlı olsun buarada:)

Son düzenleme:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Müthiş..aslıcım çok iyi olmuş ellerine sağlık..Detaylar süper..tebrik ederim..

Bu arada konu başlığına İllustrastor olduğunu yazarsan..Şiir gibi duruyor konu ismi daha çok:)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine SağlıkBende çok beğendim.
Tonlamasıda çok hoş olmuş

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ıslık ıslık:)alt dudak dışında çok güzel olmuş.kirpik,saçlar çok detaylı olmuş.Sen tablet mi aldın hayırlı olsun buarada:)
evet tablet aldim:smile:tesekkurler.alt dudak disinda demissin ama alt dudakta isik vurdugu icin asiri golge var.saol
Müthiş..aslıcım çok iyi olmuş ellerine sağlık..Detaylar süper..tebrik ederim..

Bu arada konu başlığına İllustrastor olduğunu yazarsan..Şiir gibi duruyor konu ismi daha çok:)
cok tesekkurler:smile:
Ellerine SağlıkBende çok beğendim.
Tonlamasıda çok hoş olmuş
begendiginize cok sevindim cok ugrastim bu sefer:smile:

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel olmuş başarılı bi çalışma ellerine sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
alt dudakda detaylar zayıf kalmış sanırım ama
şuana gördüğüm en gerçekçi çizimlerden diyebilirim
Eline sağlık tebrik ederim Aslı.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
bravo. vallahi çok beğendim çalışmanızı.

kusura bakmazsanız birşey söylemek isterim. göz ve dudaklar (dışı o kadar değil de özellikle dudağın iç kısımları) net çalışılmış. ancak, burun daha flu duruyor. bu haliyle resimde iki odak noktası var gibi. eğer göze odaklanılması gerekiyorsa, dudakların içi biraz daha flu (en azından burun kadar) ya da tam tersi; dudaklara odaklanacaksak, gözlerin daha flu (yine en az burun kadar) olması gerekmez mi?

bir de, merak ettiğim bir nokta; surattaki o (göznekli) ten dokusunu ve sarı tüycükleri nasıl verdiniz ya da böyle algılanmasını sağlayan efect (ya da her ne ise) nedir?

iyi çalışmalar

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
bravo. vallahi çok beğendim çalışmanızı.

kusura bakmazsanız birşey söylemek isterim. göz ve dudaklar (dışı o kadar değil de özellikle dudağın iç kısımları) net çalışılmış. ancak, burun daha flu duruyor. bu haliyle resimde iki odak noktası var gibi. eğer göze odaklanılması gerekiyorsa, dudakların içi biraz daha flu (en azından burun kadar) ya da tam tersi; dudaklara odaklanacaksak, gözlerin daha flu (yine en az burun kadar) olması gerekmez mi?

bir de, merak ettiğim bir nokta; surattaki o (göznekli) ten dokusunu ve sarı tüycükleri nasıl verdiniz ya da böyle algılanmasını sağlayan efect (ya da her ne ise) nedir?

iyi çalışmalar

oncelikle cok tesekkurler yorumunuz icin.odak noktasindaki ayrintiyi gormenize sevindim. cunku gozu flu calistim golgelendirmesini daha yumusak yaptim burun da oyle odak noktasi ust dudak olsun diye.dokuda da herhangi bir efekt kullanmadim soyle ki killari ya da gozenekleri tek tek cizdim.yuzu once ai de kabataslak cizdim kaba golgeler verdim.photoshopta da isledim.yaklasik 140 layer var.daha net gormeniz icin ekleyeyim.gercekten cok emek verdim.
derm.jpg

çok iyiye gidiyorsunuz :)
tesekkurler efoja:smile:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gerekli yerlere değinmiş...Ben sizi sadece tebrik etsem!