Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nereye gidiyorum

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabletin hayırlı olsun ablacım.
İlk tablet denemesine göre çok başarılı, çok gerçekci bir çizim olmuş...Tebrik ederim.

Sanırım büyük bir tablet heyecanı var...buda çizim yapma hevesine yansıyor ;)
Elleri ve emeğine sağlık canım :)

Kolay gelsin...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok bşarılı bir çalışma olmuş eline sağlık

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Aslı çok başarılı olmuş emeğine sağlık,tabletinde hayırlı olsun ,bu çalışmada tablet kullanmandan yola çıkarsak, bize daha güzel çalışmalar getireceğe benziyor :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Tabletin hayırlı olsun ablacım.
İlk tablet denemesine göre çok başarılı, çok gerçekci bir çizim olmuş...Tebrik ederim.

Sanırım büyük bir tablet heyecanı var...buda çizim yapma hevesine yansıyor ;)
Elleri ve emeğine sağlık canım :)

Kolay gelsin...

sagol denizcim heyecan tabletten degil her cizimden sonra olur bende :smile:cizimin bittigi icin yani:smile:

Harika olmuş çok başarılı tebrik ederim :)

tesekkurler

çok bşarılı bir çalışma olmuş eline sağlık

tesekkurler

Aslı çok başarılı olmuş emeğine sağlık,tabletinde hayırlı olsun ,bu çalışmada tablet kullanmandan yola çıkarsak, bize daha güzel çalışmalar getireceğe benziyor :)

sagol filiz. umarim:smile:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun,ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.Kaş, saç ve yüzde ki detaylarla ilgili biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim,çok gerçekçi olmuşlar,bende istifade etmek isterim.Tebrikler.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler alt dudak gerçekten dikkati çekiyor biraz detay fena olmazdı hani :)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Aslı hayırlı olsun yeni tabletin.Fırsat bu fırsat demişsin öttürmüşsün tabiri caizse,tebrikler..;)

Işık ve dokular gayet yerinde analiz edilmiş.Farklı programları harmanlamanda ayrı bir deneyim oluyordur eminim.

Çizmeye devam,kolay gelsin...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun,ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.Kaş, saç ve yüzde ki detaylarla ilgili biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim,çok gerçekçi olmuşlar,bende istifade etmek isterim.Tebrikler.
sagol ilknur bilgi nasil vereyim aslinda cizdim:)kası sacı yuzdekı gozeneklerı kırpıklerı cızıp yumusattım.kullandıgım kalem basıc brush yanı normal kalem photoshoptakı.ama cok ınce cızdım.bnce onemlı olan rengını tutturmak.sonrasında da ısıkla beslemek oldu.
tebrikler alt dudak gerçekten dikkati çekiyor biraz detay fena olmazdı hani :)
:)aynı ust dudak gıbı detaylar var orda fazlası hatta ama golgede kalması gerektıgı ıcın oyle duruyor tesekkurler

Aslı hayırlı olsun yeni tabletin.Fırsat bu fırsat demişsin öttürmüşsün tabiri caizse,tebrikler..;)

Işık ve dokular gayet yerinde analiz edilmiş.Farklı programları harmanlamanda ayrı bir deneyim oluyordur eminim.

Çizmeye devam,kolay gelsin...

tesekkurler Ali:)walla fırsat bu fırsat dedım.aslında tabletı alalı bı hafta oldu ama alısma surecını atlatmadan cızmek ıstemedım.3 gunde de bu calısmayı yaptım,begenmene sevındım.photoshopta eskıden hep resımleri manuple edıyordum cook eskıden.aslında ıllustratorde cızıyorum ama tablet sayesınde photoshopta cızımde ıkı ya da ucuncu denemem oldu ve cok daha zevklı olduguna karar verdım(ama golgelendırmede ıllustratoru tek gecerım:))

Son düzenleme:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Harika bir çalışma Aslıcım. Keşke sadece alt dudak ile üst dudak arasında bu kadar ne renk farklı olmasaydı. Ama yine muhteşem bir çalışma eline sağlık :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslıcım alt dudakta düzeltmeye gidersen kusursuz bir çalışma olucaktır. emeğine sağlık...
Çok gerçekçi başarılı bir çizim...