Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslı çok başarılı olmuş emeğine sağlık,tabletinde hayırlı olsun ,bu çalışmada tablet kullanmandan yola çıkarsak, bize daha güzel çalışmalar getireceğe benziyor
Aslı çok başarılı olmuş emeğine sağlık,tabletinde hayırlı olsun ,bu çalışmada tablet kullanmandan yola çıkarsak, bize daha güzel çalışmalar getireceğe benziyor
Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun,ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.Kaş, saç ve yüzde ki detaylarla ilgili biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim,çok gerçekçi olmuşlar,bende istifade etmek isterim.Tebrikler.
Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun,ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.Kaş, saç ve yüzde ki detaylarla ilgili biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim,çok gerçekçi olmuşlar,bende istifade etmek isterim.Tebrikler.
sagol ilknur bilgi nasil vereyim aslinda cizdimkası sacı yuzdekı gozeneklerı kırpıklerı cızıp yumusattım.kullandıgım kalem basıc brush yanı normal kalem photoshoptakı.ama cok ınce cızdım.bnce onemlı olan rengını tutturmak.sonrasında da ısıkla beslemek oldu.
tesekkurler Aliwalla fırsat bu fırsat dedım.aslında tabletı alalı bı hafta oldu ama alısma surecını atlatmadan cızmek ıstemedım.3 gunde de bu calısmayı yaptım,begenmene sevındım.photoshopta eskıden hep resımleri manuple edıyordum cook eskıden.aslında ıllustratorde cızıyorum ama tablet sayesınde photoshopta cızımde ıkı ya da ucuncu denemem oldu ve cok daha zevklı olduguna karar verdım(ama golgelendırmede ıllustratoru tek gecerım)
Harika bir çalışma Aslıcım. Keşke sadece alt dudak ile üst dudak arasında bu kadar ne renk farklı olmasaydı. Ama yine muhteşem bir çalışma eline sağlık