Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nescafeyle resim

gatorizado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Oran ve oratıda sorun var...(üst bacak,alt bacak,ayaklar,bel) bence tekrar gözden geçirmelisin.İyi bir desen çalışmasında yardımcı çizgiler bulunur,tek çizgi çalışmışsın.Haçın sag ve sol kanatında paralellik yok.Ayrıca sanırım cetvel kullanmışsın.Resimde cetvel kullanılmaz...Bize yakın olan nesneler daha koyu renkte, uzak olanlar ise daha açık renkte olur.Bu resme baktıgımda hac isa'dan daha koyu tonda çizilmiş(alt kısımda aynı ton yakalanmış) halbuki tam tersi olmalıydı...

umarım daha iyilerini çizebilirisn...:)

ben bize yakın olan nesneler açık uzak olanlar koyu olur diye biliyorumm :)
sanirim yannış yazdınız
evet biraz orada sorun var bir heykele bakarak çizdim üstelik beyaz bi heykeldi üstelik pc den bakarak çizdim e biraz hata olması lazımm dimi :) birazda tonlamada hata var haklısın aslında isanın daha açık renk olması lazım ama kullandığım kağıttan dolayı kahve buna pek müsait bi ortam vermedi.çabuk yayılıyor ve çabuk kuruyor

zedisa_

🌱Yeni Üye🌱
Nesnelerin görünümü konusunu yanlış yazmadım canım.:).Şöyle anlatayım sana...mesela deniz kenarındasın uzaktaki gemiyi daha mı net görürüsün düşün bakalım...Nesneler bizden uzaklaştıkça netliklerini kaybederler.Bu nedenle yakın olan nesneler daha net,uzak olanlarsa daha fludur.....:) bu arada bana sorarsan canlı modellerden çalışmanı tavsiye ederim.dergiler yada pc deki resimlerden degil.çünkü bir noktada tıkanır kalırsın.modelin beyaz olması hiç sorun degil.Üniversitedeyken bizde tors çalışıyorduk:) tors'un ne oldugunu biliyormusun? kafası ve bacakları olmayan insan heykeli...resimlerini buraya sık sık koyarsan sana bu konuda yardımcı olabilirim...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
sıkı bir nescafe tiryakisiyim. Böylesini ilk defa gördüm.eline sağlık. Kahvenin tozunu tutkalımsı birşeyle karıştırıpta uygulasan sabitlesen uzun süre kalıcılık sağlarsın. üzerinde harcadığın emek bir anda boşa gitmesin. güzel olmuş.