Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

neşe oto yıkama el ilanı

Benzer konular

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok sade olmuş gibi biraz daha geliştirmelisiniz bence düz fontlar yerine değişik fontlar da kullanabilirsiniz...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
5 dkda yapılmış gibi bir hali var. Fonu düzgün yapmamışsınız. Sol tarafta fotoğrafın olduğu yerde zemin beyaz ama altta gradient var.
:) Kararsız bir haliniz var gibi.

Yazıları da orantılı yerleştirmemişsiniz, çok boş alan bırakmışsınız. Tunç'un da dediğini gibi font seçimini de bir gözden geçirin.

Bu arada iletişim bilgisini silip tekrar resmi yüklemelisiniz. Forum kurallarına aykırı.

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
5 dkda yapılmış gibi bir hali var. Fonu düzgün yapmamışsınız. Sol tarafta fotoğrafın olduğu yerde zemin beyaz ama altta gradient var.
:) Kararsız bir haliniz var gibi.

Yazıları da orantılı yerleştirmemişsiniz, çok boş alan bırakmışsınız. Tunç'un da dediğini gibi font seçimini de bir gözden geçirin.

Bu arada iletişim bilgisini silip tekrar resmi yüklemelisiniz. Forum kurallarına aykırı.

yorum için tşkler

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence de dostum daha güzel olabilir.Şu an üzerinde çalıştığından eminim Allah kolaylık versin ;)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeş öncelikle çalışmandan ve paylaşımından dolayı teşekkür ederim. zemini renklendirip derinlik verebilirsin. yada su damlacıkları olan zeminlerden kullanabilirsin. yazılar ve fiyatlar çok kenarda duruyor. baskı tırnak payı ve kesim paylarını hesaba kat. yazılar aynı cins olmuş. bence değiştir özellikle ünvan kısmını. renkleri kullanmaktan çekinme yeterki uyumlu olsunlar. çalışmalarınızda başarılar dilerim.:smile::smile::tongueout:

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiç üzerinde durulmamış bir çalışma. sen kaç dk'da yaptın bilmiyorum ama
Corel'i orta derecede kullanabilen birisi bunu 2dk.'da yapar.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiç üzerinde durulmamış bir çalışma. sen kaç dk'da yaptın bilmiyorum ama
Corel'i orta derecede kullanabilen birisi bunu 2dk.'da yapar.

arkadaş yaptığı çalışma hakkında yorum istemiş bu iş kaç dakkada yapılır diye sorduğunu sanmıyorum.... Yapılan emeğe biraz< daha saygılı olmak lazım.
inanıyorumki sizinmde 2 saatde yaptığınız bir çlaışmayı bir başkası bir saatde yapar..

diyer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum gerçekten çok sade..olmuş , yazı font seçimi ve yazı dizgileri çok orantısız el ilanı olduğu için daha canlı renkler ve fontlar kullanabilirsiniz... kolay gelsin..

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
resimdeki adam amerikalı mı?:D