Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neva Kartvizit Çalışması...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
kartvizitnevalx8.jpg

:angel:teşekkür ederim şimdiden...:angel:

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka kısım çok şık görünüyor.ama ön kısmını biraz daha sadeleştirebilirsiniz.55 rakamının yer aldığı çizim çok ön planda ve karışık duruyor.elinize sağlık.

Memoli79

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzel çalışma siyah renge bayılır zaten ama
sadece fikir olarak sanki en le arka yer değiştirse daha iyi olacak gibi
arkası öne daha iyi yakışır düşüncesindeyim ama mükemmellll:)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür edrim arkadaşlar...aslında kart iki taraflı kullanılacak...iki tarafındada isim var...kart sahibi çok yönlü olsun istedi...

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
gerçektende çok güzel ve başarılı bır çalışma olmuş arkadaşım..renkler ç0ok hoş duruyor...

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gzl çalışma ama öndeki kuşağı kaldırıp sol kenara turcu bir şerit atarsn birzdaha iyi durr gibi :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
gzl çalışma ama öndeki kuşağı kaldırıp sol kenara turcu bir şerit atarsn birzdaha iyi durr gibi :)

hoşgeldinnnnn...:)günaydın jaNNat, seni görmek güzel...teşekkür ederim...ama çalışma böyle onaylandı...ilk denemede okey aldı...az daha bekleseydi daha iyi bi çalışma çıkarabilirdim...ama çok aceleci bi müşteriydi...beni yormadı sağolsun...:smile:

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
Ah arkadaslar ahh ya Dostumuz guzel bi bayan oldugu icin yorumlara bakin isi elestrelim biraz lutfen :))

- logolarin guzel fakat renk tercihlerin insanlar 9x5 cm gibi ufak bi karti eline aldimi rahatca okuyabilmeli adresler kucuk yazilar kucuk istanbulda basilan 1000 tanesi 13 milyonluk kartlar gibi olmus bence soyle guzel asil matbaaciligi simge eden fantazi bi kafit secerek firma ismini varak la bastirip adresleri guzel ce altina yazip helv veya okunur arial gibi bi karakterlerle yapsan asil olsa daha guzel ... bence ayiplama bi 4 renk kart cok oyun oynanmis baskida gestetnerin senin ekranda gordugunden daha kotu basacagi bi karttir. kart hic bir zaman bi ilan deyildir adi ustunde kartvizit okunabilir şık asil kavramlari yani boya karmasasi deyil ..

Kolay gelsin

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Ah arkadaslar ahh ya Dostumuz guzel bi bayan oldugu icin yorumlara bakin isi elestrelim biraz lutfen :))

- logolarin guzel fakat renk tercihlerin insanlar 9x5 cm gibi ufak bi karti eline aldimi rahatca okuyabilmeli adresler kucuk yazilar kucuk istanbulda basilan 1000 tanesi 13 milyonluk kartlar gibi olmus bence soyle guzel asil matbaaciligi simge eden fantazi bi kafit secerek firma ismini varak la bastirip adresleri guzel ce altina yazip helv veya okunur arial gibi bi karakterlerle yapsan asil olsa daha guzel ... bence ayiplama bi 4 renk kart cok oyun oynanmis baskida gestetnerin senin ekranda gordugunden daha kotu basacagi bi karttir. kart hic bir zaman bi ilan deyildir adi ustunde kartvizit okunabilir şık asil kavramlari yani boya karmasasi deyil ..

Kolay gelsin

ya ne desem bilmiyorum sana ben...teşekkürle başlayalım...burda avatarda ki resimlere değil yapılan çalışmalara yorum yapılır...insanın zikri neyse fikride odur...ben kimseye yakışıklı diye yorum yazmıyorsam kimsede güzel diye yazmaz...bu işi biraz basite almışsın derim...evet belki de çalışmayı beğenmemiş olabilirsin ama dediğim gibi çalışırken müşteri geldi ve tamamdır bu olsun dedi...müşteri her zaman haklıdır mantığı ile çalışmam ama tam üstüne geldi ve beğendi ben ne yapabilirim...iyi yada kötü benim çalışmam bu...olmamış diye çöpe atmam çalışmamı azda olsa emek var...artık gerisi müşteriye kalmış kaç tane bastırısa bastırsın...sağolasın emrahkaya...sanada kolay gelsin bakalım...

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
bi dakka burda yanlis anlasilma var simdi ? benim fikrim evliyim Allaha sukur ! zikrim ise gordugum dur burda neye bakarak nasil yorum yaptilar bilemem guzzeligine lafim yok burda kotu bi sey de yok Allah sahibine bagislasin ama bi oku elestiren yok elestiri en guzel isin dahi olsa hakkidir!!! bi sonraki daha guzel olsun diye ! 13 senedir Ambalaj tasarimi yapiyorum fikrimi soyledim at veya yenisi yap demedim bi sonrakinde aklinda benim de solediklerim bulunsun diye soyledim ... Neyse yanlis aksetti kolay gelsin Basarilar dilerim sana ...

yel33

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş eline saglık sadece arkataraf fazla hoş olmamış

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bi dakka burda yanlis anlasilma var simdi ? benim fikrim evliyim Allaha sukur ! zikrim ise gordugum dur burda neye bakarak nasil yorum yaptilar bilemem guzzeligine lafim yok burda kotu bi sey de yok Allah sahibine bagislasin ama bi oku elestiren yok elestiri en guzel isin dahi olsa hakkidir!!! bi sonraki daha guzel olsun diye ! 13 senedir Ambalaj tasarimi yapiyorum fikrimi soyledim at veya yenisi yap demedim bi sonrakinde aklinda benim de solediklerim bulunsun diye soyledim ... Neyse yanlis aksetti kolay gelsin Basarilar dilerim sana ...

kusuruma bakma emrahkaya...ben başlığı okuduğum zaman biraz fevri davranmış olabilirm...tabiki herzaman iyi ve kötü her türlü yoruma açığım...diğer çalışmalarımda da olumlu olumsuz bir sürü eleştri aldım...inan aklımda kalmıcakdı belki yorumun ama artık kalıcak...teşekkür ederim...ateşkes ilan ediyorum...:angel:

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Renk uyumu ve düzenleme güzel ama ön taraftaki inceden kalına dogru gelen gradient pek uymamış.Sonuçta müşteri böyle begenmişse sorun yok.Eline saglık :)

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ön taraf 55 in kuyrugunu kaldirirsan bence kendini kurtaracak arka karaf iyi güzel olmus, adres bilgilerinin kaç punto oldugunu merak ettim çok küçük gibi geldi. bide alta siyah zemin koymadan dene. kartvizit önemli biseydir ciddiyeti olmali, çogu ilk defa tanistigi bir insanin kartina bakarak kart sahibi hakkinda ilk fikrini olusturur. hiç bir büyük firmanin kartinda böyle karisikliklar görmessiniz. logo ardes isim ve sonuç. çok renk biseyin çok güzel olacagi anlamiha gelmez. kartvizit sade olmali bence yormamali insani 9x5 bir kagıt parcasinda 10 dakika tel aratmamali insana kullanisli olmali yani, eline saglik güzel ama daha güzel olabilir

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
müşteri beyenip ok verdiyese bize sadece eline sağlık demek düşer iyi çalışmalar

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim...

Son düzenleme: