serbest bı calısmam telefonuna kadar hersey photoshop da cizilmiştir
dethroned ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 181 Tepkime puanı 2 11 Eki 2009 #1 serbest bı calısmam telefonuna kadar hersey photoshop da cizilmiştir
immortale 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Haz 2009 Mesajlar 316 Tepkime puanı 9 11 Eki 2009 #2 Çok hoş bir çalışma olmuş beğendim Emeğine sağlık renkler gayet uyum içinde.
Ezberimsin 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Tem 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 11 Eki 2009 #3 güzel bi çalışma emeğine sağlık...ama şu 3-6-9 sanki biraz daha sağa yatık duruyo gibi
dethroned ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 181 Tepkime puanı 2 11 Eki 2009 #4 Ezberimsin' Alıntı: güzel bi çalışma emeğine sağlık...ama şu 3-6-9 sanki biraz daha sağa yatık duruyo gibi Genişletmek için tıkla ... benim kullandıgım telefondada o sekılde duruyor orjinali neyse öyle yaptım
Ezberimsin' Alıntı: güzel bi çalışma emeğine sağlık...ama şu 3-6-9 sanki biraz daha sağa yatık duruyo gibi Genişletmek için tıkla ... benim kullandıgım telefondada o sekılde duruyor orjinali neyse öyle yaptım
H hakanay 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Ağu 2009 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 11 Eki 2009 #5 Arkaplanı çok abartmışsınız.İyi günler.
Elbruz46 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 38 Tepkime puanı 2 11 Eki 2009 #6 çok hoş olmuş ama "artık" kelimesi sanki biraz boğulmuş orda rengi değişik olabilirdi... hatta Türkçe font olmadığı için artik olmuş... fotoshopla i ı ya dönüştürülebilir...
çok hoş olmuş ama "artık" kelimesi sanki biraz boğulmuş orda rengi değişik olabilirdi... hatta Türkçe font olmadığı için artik olmuş... fotoshopla i ı ya dönüştürülebilir...
dethroned ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 181 Tepkime puanı 2 11 Eki 2009 #7 Elbruz46' Alıntı: çok hoş olmuş ama "artık" kelimesi sanki biraz boğulmuş orda rengi değişik olabilirdi... hatta Türkçe font olmadığı için artik olmuş... fotoshopla i ı ya dönüştürülebilir... Genişletmek için tıkla ... aa harbiden hiç dikkat etmemısim cok ince bı detay iyi görmussun
Elbruz46' Alıntı: çok hoş olmuş ama "artık" kelimesi sanki biraz boğulmuş orda rengi değişik olabilirdi... hatta Türkçe font olmadığı için artik olmuş... fotoshopla i ı ya dönüştürülebilir... Genişletmek için tıkla ... aa harbiden hiç dikkat etmemısim cok ince bı detay iyi görmussun