Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

O an

sharbone

🌱Yeni Üye🌱
NTV ' deki "O an" gibi bir topic yapsak nasıl olur acaba diye düşündüm.
İlk iş de benden gelsin dedim. Umarım fotoğrafla ilgilenen yeteri kadar kişi vardır bunca üye arasında.

Bir fotoğrafımızı yükledikten sonra, ikincisini yüklemek için bir başkasını beklersek daha eğlenceli ve uzun soluklu bir topic olabilir belki. Tavsiye sadece.

That_Moment_by_SHARBONE.jpg

Belki yavruları, belki de kendisi için çöp poşetleri içerisinde yemek arayan bir dişi köpek, ve o poşetlerden sonra sıranın kendisine gelmemesi için kendisini korumaya almış, yine de tedirgin bir kedi.

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam güzel bir an yakalamışsınız, ben de fotoğrafla ilgileniyorum müsadenizle bir iki eleştiri yapayım, eğer crop yaptıysan yapmamış olman daha iyi olurdu eğer fotoğraf buysa kadrajı biraz daha uzak tutup köpeğin tamamını alsanız sanki daha iyi olurmuştu... yeni çalışmalarınızı da görmek dileğiyle...

https://www.grafikerler.net/01-fotograf-calismalarim-t7944.html
bunlar da benim fotoğraf çalışmalarımdan bazıları...

checomandante

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bende bir resim ekleyeyim. Altınolukta park kenarında sıcaktan bunalan bir kız çocuğu parkın çindeki fiıskiye ile oynuyor. Oan herşeyden ve herkesten uzak farklı bir dünyanın kapılarını açıyor adeta kendine
suoyunufz3.jpg

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir an yakalamışsınız, tebrik ederim...

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her 2 fotoğrafta çok hoş arkadaşlar paylaştığınız için sağolun:) Ben de yakalayabilirsem şık bir "o an" fotoğrafı hemen ekleyeceğim:)

checomandante

🌱Yeni Üye🌱
Karşıdan Karşıya geçmeye çalışırken ayağı su mazgalına kaçan bir kız öğrenci ona yardım için gelen öğretmen ve vatndaşlar ve akıp giden trafik. İşte o an kızın yaşadığı korku ve çevresindeki insanların telaşlı hareketleri onu biraz da olsa utandırıyor. olay daha sonra itfaiyenin gelmesi ile sona ererken kızın ürkek ve utangaç bakışları objektifime takıldı.
resim007bn7.jpg

Red-Blooded

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
13.jpg

Yer Kırklareli Evrencik Köyü... Köyün en büyük geçim kaynağı mangal kömürü üretimi... Fotoğrafta bulunan bu küçük dağ aslında mangal kömürü ocağı... İçin için yanıyor... Ocağın sahibi ise gece kalkmış, ocağın gerekli bakımını yapıyor dumanlar arasında...

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
fotoğraflarınız içinde bu eklediğiniz fotoğraf dikkatimi çekmişti zaten Red-Blooded
çok başarılı tebrikler:)

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
9191AGAVA_OKAN_.jpg

O an şaşkındı.
Çünkü ördeklere attığı ekmeklerin bir çoğunu balıklar kapmıştı.
Tatlı ve şaşkın bir tebessümle bana baktı. ben de o anı dondurdum işte:)
o yumurcak benim oğlum arkadaslar... :)