Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

obi-wan

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
netten bulduğum referans foto ile yaptım illustrator cs3:sweating: yorumlarınızı eleştirilerinizi bekliyorum
obiwanw.jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Referans fotoğrafı da inceledim.
Elindeki ışın kılıcı hariç, hoş bir çalışma olmuş. :)
Tebrik ederim...

Emeğinize sağlık.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Referans fotoğrafı da inceledim.
Elindeki ışın kılıcı hariç, hoş bir çalışma olmuş.
Tebrik ederim...

Emeğinize sağlık.
teşekkür ederim :) kılıç ışın kıcı gibi olmadı :) tahta kılıca benzedi

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
yalnız kafası takma gibi duruyo, saç ve sakalları biraz daha koyu bi renk yaparsan, kestane gibi falan , daha guzel olcak gibi : )

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yalnız kafası takma gibi duruyo, saç ve sakalları biraz daha koyu bi renk yaparsan, kestane gibi falan , daha guzel olcak gibi : )
evet kafası sırıttı baya biraz detay yapıyım derken kafasını böyle oldu:) teşekkür ederim

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışma olarak iyi. Fakat daha yolun başındasın.
Işık gölge kullanmayı öğrenmen lazım.Kıyafetinde daha başarılı olmuşsun.
Zamanla gelişecektir.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk çalışma olarak iyi. Fakat daha yolun başındasın.
Işık gölge kullanmayı öğrenmen lazım.Kıyafetinde daha başarılı olmuşsun.
Zamanla gelişecektir.
teşekkür ederim :) evet öğrenmem lazım tam olarak ayarlıyamıyorum ışıgı gölgeyi ama olucak :) inş....

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık cisil başarılı olmuş fakat ışık gölge,saç sakal bu gibi detayları işlediğinde daha güzel bir boyut kazanıyor zamanla olucaktır,kılıç konusunda aynı fikirdeyim arkadaşlarla eline sağlık :)

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
netten bulduğum referans foto ile yaptım illustrator cs3:sweating: yorumlarınızı eleştirilerinizi bekliyorum

Referans alınabilecek en güzel konulardan birini seçmişsin bence :) Yalnız Obi Wan değil Obi Van Kenobi olacak. Genç Jedi, padawan (öğrenci) Anakin'in hocası.

Işın kılıcı biraz sırıtıyor haricinde iyi. Daha zor olanı Master Yoda'yı çizmek, onu dene derim :)

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık çok güzel olmuş ama sol baçağı yok mu bunun göremedim

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şovelyenin tek ayağı yok mu ben mi ? göremiyorum ama güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
hmm ewet yok fotodada karanlıkta kalıyodu ayağı aslında çizmeliydim onuda çizerim ama :) teşekkür ederim
Referans alınabilecek en güzel konulardan birini seçmişsin bence Yalnız Obi Wan değil Obi Van Kenobi olacak. Genç Jedi, padawan (öğrenci) Anakin'in hocası.

Işın kılıcı biraz sırıtıyor haricinde iyi. Daha zor olanı Master Yoda'yı çizmek, onu dene derim
aslında Obi Wan Ben Kenobi :) kısalttım başlıkta... zaten sırada darth wader ile yoda var :) teşekkür ederim

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılı bir çalışma olmuş çisil.. Işın kılıcı konusunda arkadaşlara katılıyorum ben de. Onun haricinde; Kıyafetleri vs. çok canlı renklere ve gölgelendirmelere sahipken yüzü, saçı vs. bu canlılığın yanında mat kalmış. Üzerinde birazcık çalışılarak düzeltilebilecek eksiklikler..

Emeğine sağlık..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Başarılı bir çalışma olmuş çisil.. Işın kılıcı konusunda arkadaşlara katılıyorum ben de. Onun haricinde; Kıyafetleri vs. çok canlı renklere ve gölgelendirmelere sahipken yüzü, saçı vs. bu canlılığın yanında mat kalmış. Üzerinde birazcık çalışılarak düzeltilebilecek eksiklikler..

Emeğine sağlık..

bencede çisil yüzde ki gölgelendirmelerle oynarsan çalışman çok daha iyi olacak.Kıyafeti çok beğendim.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim çizerken göremedim heralde birazda monitörden kaynaklanıyo galiba.... vektor hali bu kadar kötü değil...
bencede çisil yüzde ki gölgelendirmelerle oynarsan çalışman çok daha iyi olacak.Kıyafeti çok beğendim.
teşekkür edrim :)

kosankaplumbaga

🌱Yeni Üye🌱
detay yok. biraz daha sabırla ince ince dokular işlersen kıvamına gelir. ellerine saglık.