Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Obje üzerine şekli sardırmak???

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya arkadaşlar aradım sitede ancak bulamadım..Doğru kelimelermi aramayı yapmıyorum anlamadım..Elimde kova şeklinde bir objenin fotoğrafı var üzerine bir etiket tasarımı uygulayacağım ancak etiketin kovanın şeklini almasını istiyorum..photoshopta veya illustratorda en kolay nasıl yapabilirim?

Benzer konular

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
etikeitnizi düz zeminde tasarlayın transform WARP seçeneği ile kova şeklini göz kararı verin. kolay gelsin.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshopta Edit>Transform>Warp ile yapabilirsin.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya arkadaşlar aradım sitede ancak bulamadım..Doğru kelimelermi aramayı yapmıyorum anlamadım..Elimde kova şeklinde bir objenin fotoğrafı var üzerine bir etiket tasarımı uygulayacağım ancak etiketin kovanın şeklini almasını istiyorum..photoshopta veya illustratorda en kolay nasıl yapabilirim?

Bunun gibi mi?

zvKGp.png

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynen bu örneklerdeki gibi yapmak istiyorum..hangi yolu izlemem gerekiyor acaba?diğer arkadaşların dediklerini denemiştim ama yapamadım benmi yannış yaptım acaba?

illustrator kullanıyorsanız , yapım aşamalarını ekleyebilirim.

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesaide olduğum için videoyu sessiz hazırlamak durumunda kaldım,
umarım faydalı olur,herhangi bir sorunuz olur ise buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Kolay gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=9kSwOBYwMzY

çok sağolasın eline sağlık...bu işlemi yapmak için saracağımız objenin vektörel olması gerekiyor sanırım? normal pixel yani fotoğraftaki objeye bu şekilde uygulamak mümkünmü?

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok sağolasın eline sağlık...bu işlemi yapmak için saracağımız objenin vektörel olması gerekiyor sanırım? normal pixel yani fotoğraftaki objeye bu şekilde uygulamak mümkünmü?

bu yöntenle olmaz,

çok zor değil aslında sarmak istediğin kutunun örnekte olduğu gibi yandan kesitini çizdiğinde gerisi çok daha kolay,

eklemen mümkünse yardımcı olmaya çalışırım

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu yöntenle olmaz,

çok zor değil aslında sarmak istediğin kutunun örnekte olduğu gibi yandan kesitini çizdiğinde gerisi çok daha kolay,

eklemen mümkünse yardımcı olmaya çalışırım

erkekkova.jpg

Ben normal olaraktan kovanın üzerine koydum. Kaplıyacağı alan bu şekilde ancak kovanın eğimi yok sonuçta? Onu warptan el ayarıyla vermekten başka senin gösterdiğin gibi bir yöntem varmı?

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaa yanlız revolve bölümünde map artta etiketi symbol yapıp seçtiğim zaman objenin üzerinde gözükmüor(previewda olmasına rağmen). Eksik kalan ne olabilir çözemedim??

yukarıdaki ilk resme bakarsan ürünün üzerinde görünmesini istediğimiz symbol un ekleneceği surface yazan bölüm var, orası objenin yüzeyleri temsil eder oraya dikkat etmelisin.

alptekinenes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet başarılı, tebrikler,paylaşım için teşekkürler =)