Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ödev kapak tasarımı

dilekmete73

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar kızım 1.sınıf öğrencisi... atatürk fotograflarından olusan bir album hazırladık...son derece sade ve ögrencilerin kendilerinin kesip yapıştırması tarzında..ancak albume hem kapak hem de ödev kapagı yerine gececek degişik birsey istedim...sıradan ödev kapaklarının dısında..fikri veya elinde örneği olan varsa benimle paylaşırsa cok sevinirim...iyi bayramlar

Benzer konular

dilekmete73

🌱Yeni Üye🌱
batuhan ne diyebilirim kiiii? ellerine sağlık çok tesekkür ederim...görünce bir an şaşırdım şaka mı bu dedim:))) ama degilmiş... çok çok teşekkür ederim tekrardan.. son bir soru paint.net ile renklendirme şansım olur sanırım dimi? bütünüyle renkli bir kapak (fotolar hariç) tasarımı daha ortaya koyar...ne dersin?

caytuna

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zezencay.com
Bence kapak çok sıradan. Kötü değil, iyi de değil, herhangi.
Fikrimce, kapağı kızınız kendisi dilediği gibi hazırlasın. Simler, boyalar, Atatürk fotoğraflarından birkaç tanesini kessin yapıştırsın, hatta Atatürk'ün kabartma çıkartmaları vs...

batuhankaralar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence kapak çok sıradan. Kötü değil, iyi de değil, herhangi.
Fikrimce, kapağı kızınız kendisi dilediği gibi hazırlasın. Simler, boyalar, Atatürk fotoğraflarından birkaç tanesini kessin yapıştırsın, hatta Atatürk'ün kabartma çıkartmaları vs...

arkadaşa katılıyorum,kızınız çalışmanın hepsini kendi emeğiyle hazırladığında çalışma ona daha güzel görünecektir.

ata_43_k_1256032127.jpg

image0012.gif

87df582c22bfde03f4390800d42f1175_1271373732.jpg

kapağa biraz katkım olsun:)

dilekmete73

🌱Yeni Üye🌱
çokkkk teşekkür ederimmmm..katkıların faydası çok oldu:)))))