Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul gazetesi çalışmam - taslak

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
GAzetenin ilk sayfasından görüntü...

gazete.png

Fotoğrafları ben çekmediğim için, var olanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım.

Benzer konular

Miss quark

🌱Yeni Üye🌱
Evet işte benim uzmanlık alanım gazete... 9 sutun sanırım ve soldan 4 sağdan 5 sütun ayırmışsın ama ilk bakışta şu var ki bu gazete diklemeye ikiye katlanıp okunabilir. iki taraftanda dikine inen haber mümkün değil olmaz. orta sutuna 4 yada 5'e bir manşet açmalısın çünkü manşetsiz gazetede olmaz. Ayrıca logo üstünde 3 mavi yan yana biraz göz yoruyor.ortadakini maviden beyaza çıkmalısın ve logo altındaki maviyi de yukarıdan koparmalısın. zeminlerde espas hatan var. mavi zeminle başlığın üst-alt-sağ-sol başlangıçları arasında 4'er cm olmalı yapışık kullanılmaz. ve her kullanılan foto mutlaka okuyucu yönüne bakar. Alttaki şehit fotosunun yönü hatalı. yeter mi :)

altayfun

🌱Yeni Üye🌱
slm Miss quark bizim gazete tasarımına ihtiyacımız var.yardımcı olmak istersen *********** msn adresinden görüşelim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hazarcank

🌱Yeni Üye🌱
haber başlıklarının konumlandırılması ve sütunlar gayet iyi olmuş ama biraz daha geliştirilmesi gerek..bu haliyle baskıya girerse elinize gelecek sonuçtan hiç şikayet etmeyin derim..

emin123

🌱Yeni Üye🌱
Bu gazeteyi corel draw ile mi yapıyorsunuz acil lazım okul gazete şablonu yapacağım yukarıdaki gibi birşey olması lazım yardım ederseniz çok sevinirim

Graphid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şunu öncelikle belirtmeliyim ki gazete sayfasında bu kadar boş yer olmaz. Resimlerle yazılar arası çok bitişik biraz arayı açabilirsin. 'Sınav kaygısı ameliyat kaygısını geçti' yazısının bulunduğu kareye yazıları ortalarsan daha hoş bir görüntü verir. Paragraf başlarında biraz boşluk verebilirsin. İlk harfleri büyütmek de gazeteye olan görünümü değiştirecektir. Bunları herhangi bir gazeteyi incelersen görebilirsin. Gelişmesi gereken şeyler var. Indesign'ı kullanmanı tavsiye ederim.. Emeğine sağlık...

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boşluklar çok........
dolu dolu ama göze hoş gelen doluluk iyidir gazete de
ilk sayfaya sürmanşet bir haber ilgi çekici olur (tarz olarak)