Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağ taraftaki balonlu alana güzel bir kaç kutu daha yapsanız çirkinleştirir mi acaba...orası çok bozdu benim gözümü...sol taraf çok şık olmuş renkler güzel...ama sağ taraftaki büyük kocaman boşluk ne bir banner ne de bir işlevi var..bunun dışında hoş bir site elinize sağlık..baya yormuş belli..
merhaba öncelikle yorumun için teşekkürler. balon renkleri magic of colours sloganımızı temsil ediyor. ama ortalama konusunu denicem birde düşüncem şuydu sadece sağ tarafa sbit reklam.
Hepsi size ait değilmiş gibi bir izlenim oluştu bende. Bu konu ile ilgili de birşeyler söyleyebilirseniz çok sevinirim. Eğer tamamı size ait ise son derece başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum. Bir taslak üzerinden değişiklik yapmışsanız nereler size ait onu söylerseniz böyle bir durum var ise şayet.
Hepsi size ait değilmiş gibi bir izlenim oluştu bende. Bu konu ile ilgili de birşeyler söyleyebilirseniz çok sevinirim. Eğer tamamı size ait ise son derece başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum. Bir taslak üzerinden değişiklik yapmışsanız nereler size ait onu söylerseniz böyle bir durum var ise şayet.