Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Olivirgin Zeytinyağ Ambalaj Serisi

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
en ince detayına kusursuz ve uzun süre aklımda kalacak bir iş çıkartmışsınız. çalışmayı yaparken harcadınız zaman ve emek, bu kadar övgüden sonra eminim çok tatlı bir huzur vermiştir. grafiğin gerçek anlamını bilen bir tasarımcının en ufak detaylara bile ne kadar önem verdiğinin göstergesi bu işler. yaptığım işler içerisinde en zevk aldığım işler ambalaj tasarımlarıdır. ama maalesef bulunduğum konum o işleri yapmama izin vermiyor. freelance olarak bulabilirsem buluyorum o kadar. tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum. inanın o kadar güzel tasarımlar olmuş ki içine makine yağı koysa alır kullanırım. demek ki amacına ulaşmış :)

Öncelikle bu şımartan ve gurur verici iltifatın için teşekkür ederim. Ve evet, bu kadar övgü bende ayrı bir huzur ve yeri doldurulamaz bir gurur duygusu oluşturuyor. Hayatım boyunca bu iltifatları hak etmek adına hep daha iyi, daha farklı, beğenisi yüksek tasarımlar üretme gayretindeyim.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
:alkis: :alkis:
tebrikler
Hayranlıkla baktım
emeğine sağlık
güzel paylaşım teşekkürler :)

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet zarif. Eline sağlık :)

Skynet214

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba.

Diğer arkadaşlara katılmamak mümkün değil, tasarımlar harikulade. Ancak ben bir web tasarımcı olarak web sitelesinin okadar özenle yapılmadığından üzüldüm. Malesef sizin tasarımlarınızın o duygusu web sitesinde algılanmamaktadır. Sizin tasarımlarınız temel olarak kullanılmalıydı. Siteyi yapan arkadaşlara burdan bit sitem!

Benim şahsi fikrimdir, tartışmaya açıktır.

Ellerinize sağlık. Diğer çalışmalarınızı da merak ediyorum...

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Merhaba.

Diğer arkadaşlara katılmamak mümkün değil, tasarımlar harikulade. Ancak ben bir web tasarımcı olarak web sitelesinin okadar özenle yapılmadığından üzüldüm. Malesef sizin tasarımlarınızın o duygusu web sitesinde algılanmamaktadır. Sizin tasarımlarınız temel olarak kullanılmalıydı. Siteyi yapan arkadaşlara burdan bit sitem!

Benim şahsi fikrimdir, tartışmaya açıktır.

Ellerinize sağlık. Diğer çalışmalarınızı da merak ediyorum...

İlgi ve beğeniniz için teşekkür ederim. Site konusuna gelince yerden göğe hakkınız var, tasarım olarak neredeyse sıfır. Şu sıra yeni bir tasarım üzerinde çalışıyoruz ama nasıl sonuç verecek çok emin değilim. Ben html, css gibi kodlama vs.. pek anlamam, bu bakımdan kullanımı kolay olsun diye wordpress üzerine hazır tema satın alarak uyguladık, eh söz konusu wordpress olunca birde hazır temaya itibar ettiyseniz web sitesi ne kadar güzel olabilir ki ?
Bu konuda hem eleştiri hemde tavsiyelere açığım. Tekrar teşekkür ederim.

Skynet214

🌱Yeni Üye🌱
Wordpress yerine Joomla! tercih etseydiniz keşke. Ama tabiki bitmiş halini merakla bekliyoruz...

Skynet214

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi şöyle söyleyeyim, madem hazır bir platforma karar kılmışsınız bari daha profesyonel ve geliştirilebilen Joomla! platformunu kullansaydınız keşke anlamında söylemiştim ben.

Gelelim tasarıma, Wordpress, Joomla! vs. hepsi için fazla sayıda hazır tasarımlar mevcut, ancak Joomla! bu konuda çok daha fazla kaynağa sahiptir.

Ama hazır tasarımı da bir kenara bırakırsak CSS'e hakim olduktan sonra güzel bir tasarım gerçekleştirmek her için sadece yaratıcılık kalıyor. Yani Joomla! dediğimde insanlar genelde "ya hazır script işte falan filan" deyip geçiyo, ancak Joomla! harika bir sistem ve üzerine çok güzel tasarımlar yapılabilmekte. Ben %90 Joomla! kullanmaktayım. E-Ticaret dahil nerdeyse tüm ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Size gösterebileceğim en güzel örnek https://www.porsche.com.br/ Porsche Brezilya sitesi Joomla! ile yapılmış ve bence bir çok otomobil üreticilerin sitelerinde daha güzel bir site. Ağırlıklı flash kullanılmakta bu tür sitelerde, flash çok güzel ama internette benim tercihim daima PHP, HTML & CSS den yanadır.

Bu arada web sitenizi inceledim ve yaptığınız diğer ambalajları da gördüm. Tebrikler her biri fevkalade.

İyi çalışmalar...

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konsept bütünlüğü, estetik, motif, biraz ottoman empire havası :) herşey mükemmel olmuş..

Bozdoğan unfiltered, taş baskı ve 5 lt lik teneke ambalajları gözümde daha ön plana çıkan çalışmalar... Özellikle taş baskının hem şişesine hem etiketin kesimine bayıldım.. Sizin diğer çalışmalarınızı da takip ediyorum.. Ayma Olive, Adramis, Dilmit Hasat da zeytinyağı sektöründeki çalışmalarınızdan beğendiklerimdendi..

Tarzınızı beğeniyle takip ediyorum.. Başarılar dilerim.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Konsept bütünlüğü, estetik, motif, biraz ottoman empire havası :) herşey mükemmel olmuş..

Bozdoğan unfiltered, taş baskı ve 5 lt lik teneke ambalajları gözümde daha ön plana çıkan çalışmalar... Özellikle taş baskının hem şişesine hem etiketin kesimine bayıldım.. Sizin diğer çalışmalarınızı da takip ediyorum..

Bu son derece zarif iltifatlara yanıt vermekte zorlanıyorum.
Yani iş ambalaj tasarımı olsun, hele ki bir zeytinyağı içinse sınırsız bir keyifle çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Ortaya da böyle şeyler çıkıyor işte. Tekrar teşekkür ederim. :)

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence sen bu konular? asm?ss?n cok basar?l? olmus tebr?kler

bahattin_ckr

🌱Yeni Üye🌱
Çok başarılı çalışmalar. Gönülden kutlarım. Umarım bundan sonra da bizlere ilham vermeye devam edersiniz...

romanart

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize emeğinize yüreğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim...

cxxxn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel tasarımlar. Elinize sağlık.