Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Olivirgin Zeytinyağ Ambalaj Serisi

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
Şahane bir çalışma her biri.. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Oldukça yeni bir üyeyim görüldüğü üzere. Fakat bu grafik tasarım işine kafayı takmış durumdayım, burayı takip ediyorum sürekli ama bana yeterli olmuyor yani bana bunların yapımı yada yapımını öğrenebileceğim bir kitap kaynak video vs birşeyler lazım..

Önerilerinizi bekliyorum.. Özellikle Erkal COŞKUN ve Zülfikar beyle irtibata geçmek isterim.. Özel msg gönderemediğim için buraya yazmak durumunda kaldım. Hoşgörünüze şimdiden teşekkür ederim.. Forum Kurallarının 32. maddesi sanırım bu mesajımı gölgeliyor ama ben öneri istiyorum.. Bu da kötü birşey değil.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunu alırımm, kullanırım. kutuyu da atmaya kıyamam saklarım :)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
en çok beğendiğim ender tasarımlarından biri, gerçekten harika. Hele en soldaki OLIVIRGIN ORGANIC 500 ML lik ambalajın etiketi gerçekten mükemmel. Alt kısmı eskitme gibi. Çok güzel olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık...

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
en çok beğendiğim ender tasarımlarından biri, gerçekten harika. Hele en soldaki OLIVIRGIN ORGANIC 500 ML lik ambalajın etiketi gerçekten mükemmel. Alt kısmı eskitme gibi. Çok güzel olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık...
Teşekkür ederim, ambalaj seramik olunca bana pek iş düşmedi desem yeridir :smile:

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
seramik derken, bu konularda pek bilgim yok?

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
seramik derken, bu konularda pek bilgim yok?

Zeytinyağını üreten eski uygarlıklarda yağ kilden yapılmış küplerde muhafaza edilirdi. Günümüzde artık bu küpler yerini krom tanklara hatta plastik bidonlara bıraktı. Butik satışlarda cam şişenin yanısıra sunumda gördüğümüz gibi yüksek ısıda pişirilmiş topraktan imal, geleneksel küplerin nesli sayılabilecek seramik şişeler kullanılıyor. Normal cam şişeye oranla en az on kat daha pahalı, yani standart bir cam şişe 25-30 kuruş ikin bu gördüğün seramik şişenin toptan üretimdeki fiyatı en az 3 TL. Bu fiyatı ile de yanlızca butik ürünlerde kullanılıyor ... maalesef :sadsmile:

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
üst tabakaya hitap ediyor yani...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Oldukça başarılı tasarımlar olmuş tebrik ederim..

99times

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel ellerinize yüreğinize sağlık

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayranlıkla baktım çok güzeller..

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
üst tabakaya hitap ediyor yani...

Yani yarım litre (500ml) zeytinyağına 20-30 TL veren tabakaya hitap ediyor tabi ama genelde bu tip şişelere giren zeytinyağı da o fiyatı hakeder. Ben müşterilerimden geleni dahi tüketmeye yetişemediğim için marketten filan pek zeytinyağı almıyorum ancak şu var ki, 5 - 6 TL lik zeytinyağını da koklamam bile. Birçok nedeni var :smile:

yasminozen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok çok güzel olmuş çalışmaların,, bayıldım

ersu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafiği yapılan çalışmaları hangi programda böyle üç boyutlu hale çevirebiliriz?

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle güzel çalışmaların ve sunumun için tebrik ederim emeğine sağlık. Benim gözüme takılan, çerçeve olarak kullandığın motiflerin markanın önüne geçmiş olması ve fazla karışıklık yaratıp gözü yorması ürün çeşitlerini ifade etmekte kullandığın görselleri amaca uygun olarak kullanmışsın, fakat sunumda da belirttiğin üzere Osmanlı geleneksel çizgilerini yansıtan bir çalışma olduğu konusunda biraz çekincem var sanki bana biraz vintage kültürünü yansıttı biraz Osmanlıdan biraz batı kültüründen oluşmuş bir tasarım izlenimi verdi ilk bakışta bunların haricinde çalışma çok güzel, çok emek verilmiş itina ile hazırlanmış tebrik ederim. Çalışmalarınızın devamını emsal belirtmesi amacı ile bekleriz.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Öncelikle güzel çalışmaların ve sunumun için tebrik ederim emeğine sağlık. Benim gözüme takılan, çerçeve olarak kullandığın motiflerin markanın önüne geçmiş olması ve fazla karışıklık yaratıp gözü yorması ürün çeşitlerini ifade etmekte kullandığın görselleri amaca uygun olarak kullanmışsın, fakat sunumda da belirttiğin üzere Osmanlı geleneksel çizgilerini yansıtan bir çalışma olduğu konusunda biraz çekincem var sanki bana biraz vintage kültürünü yansıttı biraz Osmanlıdan biraz batı kültüründen oluşmuş bir tasarım izlenimi verdi ilk bakışta bunların haricinde çalışma çok güzel, çok emek verilmiş itina ile hazırlanmış tebrik ederim. Çalışmalarınızın devamını emsal belirtmesi amacı ile bekleriz.
Beğeni ve eleştirel yorumun için teşekkür ederim. Zemin için Vintage doğru bir ifade olabilir tabi, hatta zeminde bu texture'ü kullanmayı özellikle tercih ettim. Fakat motiflerin vintage dan çok eski Anadolu ve Avrupa kültürüne çağrışım yaptığını düşünüyorum. Tabi iki kültür arasındaki motiflerde bazen çok ince ve zayıf farklar oluşabiliyor. Böyle düşünen ilk kişisin ve bundan sonra sanırım daha titiz davranmalıyım. İlgine çok teşekkür ederim.:smile: