Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ölülerin Şatosu

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kitap Kapagı Denem Çalışması

55967285.png

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ilginç bi çalışma olmuş..yanlız fontların okunmasında zorluk çekilio..emeğine sağlık..

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
ilginç ama siyah çok boğmamışmı biraz daha mistik olabilirdi madem FRP var işin içinde ne biliyim biraz mistik karakterler eklenebilirdi...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
ilginç ama siyah çok boğmamışmı biraz daha mistik olabilirdi madem FRP var işin içinde ne biliyim biraz mistik karakterler eklenebilirdi...

Diğer kapaklarda yaptım sanırım onu .. :) canım çıktı bitane iskelet var onu yapana kadar.. :) .. Bu en son yaptıgım sanırım.. Ama teşekkürler..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
diğer kitap kapakları gibi hep aynı tarz çalışıyorsun biraz daha farklı çalışabilirsin bunlar buda güzel bir çalışma eline sağlık

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçektende çok siyah sen siyah rengini sanırım çok seviyorsun bakıyorumda bi renkli çalışman yok :) hep siyah içimizi kararttın :D Kullanılan karakterler iyi değil okunmada zorluk çekiliyor.

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
Şatonun üst kısımlarına da buruşuk kağıt efektini verseydiniz daha iyi olurdu sanırım evet kullandığınız fontu okumakta zorlanıyor insan
kolay gelsin...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
gerçektende çok siyah sen siyah rengini sanırım çok seviyorsun bakıyorumda bi renkli çalışman yok :) hep siyah içimizi kararttın :D Kullanılan karakterler iyi değil okunmada zorluk çekiliyor.

*Avon Afişleri
*Manipüle edilmiş meyvalar
*Yeni yıl kart denemesi
*Sokak Çocukları
*Contemporary sergi
*Resimli Şiir
*Dergi Kapağı
*Brushla Portre Denemesi
*Tiyatro Afiş Denemesi
*Tipografi kitap kapakları
*Şaşkın Tavşan ve Aydede çocuk kitabı

Daha saymama gerek yok sanırım..

Renkli çalışmalardır. :) 5-6 tane siyh var diye hep siyah çalışıyorsun eleştirisini çok fazla almaya başladımda ondan hepsini yazdım yazdım..

Yazı fontunu özellikle öyle seçmiştim bu arada.. :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
şekil olarak güzel

ama siyaha biraz gece mavisi katsaydın daha iyi olurdu bir ayrıca kitap okumak manyaklık değildir bende kitap okurum korku macera bilim kurgu fantastik biyografi frp tarzı okuyanlarda manyaklık yapmıyolar yani herkesin sevdiği bir tür vardır birde şu yurt dışından kayıt olupda yorum yazmaktan bihaber arkadaş yorum yazacaksan forum kurallarına uygun yazarsan seviniriz

Son düzenleme:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Şatonun üst kısımlarına da buruşuk kağıt efektini verseydiniz daha iyi olurdu sanırım evet kullandığınız fontu okumakta zorlanıyor insan
kolay gelsin...

Fotografın kendisi ztn kabartma kagttan yapılmış birdaha üstüne effect vermenin ne anlamı var anlamadım :S

ama siyaha biraz gece mavisi katsaydın daha iyi olurdu bir ayrıca kitap okumak manyaklık değildir bende kitap okurum korku macera bilim kurgu fantastik biyografi frp tarzı okuyanlarda manyaklık yapmıyolar yani herkesin sevdiği bir tür vardır birde şu yurt dışından kayıt olupda yorum yazmaktan bihaber arkadaş yorum yazacaksan forum kurallarına uygun yazarsan seviniriz

Frp manyakları = Frp tutkunları.. kötü bir arayış yoktu bende bunlarla ilgilendiğme kendi kendime hakaret etmezdim dimi ?

PanterA

🌱Yeni Üye🌱
Karanlık çalışmalar her zaman hoşuma gitmiştir tabiki kaliteli olanları. Bence bu çalışman gayet güzel ve karanlık olmuş. Fontlar bence gayet rahat okunuyor üniversitedeyken deli gibi frp oynardık sabahlara kadar ondan olsa gerek zorlanmadım :D

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok gothic olmuş eline sağlık kitabın ismi kırmızı ile yazılırsa da daha göze çarpar.Malum çok satılanlardan değilse diğer kitapların yanında bir farkı olmalı dikkat çeksin değil mi.?

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Karanlık çalışmalar her zaman hoşuma gitmiştir tabiki kaliteli olanları. Bence bu çalışman gayet güzel ve karanlık olmuş. Fontlar bence gayet rahat okunuyor üniversitedeyken deli gibi frp oynardık sabahlara kadar ondan olsa gerek zorlanmadım :D

İşte benim üst mesajlarda bahsettiklerimden biride buydu :) Genellikle frp oynayan insanların dikkatini çekiceği için bu tarz kitaplar. Onların okumakta zorluk çekmiceği iddasında bulunmuştum. :) Teşekkürler.

Çok gothic olmuş eline sağlık kitabın ismi kırmızı ile yazılırsa da daha göze çarpar.Malum çok satılanlardan değilse diğer kitapların yanında bir farkı olmalı dikkat çeksin değil mi.?

Kırmızı evet bunu bende denedim ama bütün beyazları kırmızı yapmadan çok itici durdu. Kırmızı yaptığımdaysa çok boguk olmuştu. Yinede teşekkürler :)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Okadar karışık ve göz yorucu ki anlaşılmıyor hiçbirşey daha güzel olabilirdi..Çok kasvetli bir kapak olmuş ben beğenmedim açıkça..

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Bence çalışma alanına göre çok hoş olmuş yazıların okunaklı olmasına gelince bu tip şeyler bana göre afiş kartvizit ve web alanında önemlidir (bana göre) kitapta gayet okunaklı ve en önemliside sen bir emek harcamışsın ortada alın teri (parmakta olabilir :) ) var emeğine sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Okadar karışık ve göz yorucu ki anlaşılmıyor hiçbirşey daha güzel olabilirdi..Çok kasvetli bir kapak olmuş ben beğenmedim açıkça..

Ölüm Şatosu adlı bi kitap ne kadar mutluluk yaymalı..? gülen çocuklarmı olmalıydı kapakta

Bence çalışma alanına göre çok hoş olmuş yazıların okunaklı olmasına gelince bu tip şeyler bana göre afiş kartvizit ve web alanında önemlidir (bana göre) kitapta gayet okunaklı ve en önemliside sen bir emek harcamışsın ortada alın teri (parmakta olabilir :) ) var emeğine sağlık

hım.. :) yırtılarak buruşturulmuş 50 ye 70 bir kgt siyah mürekkep bir fırça ve nikon d80 otograf makinasının mükemmel uyumu diyelim :D teşekkürler yorum için :)