Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Önden Giden Atlılar-Afiş

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konferans İçin Hazırladığım Afişi Değerlendirmelerinize Sunuyorum. Saygılar

konferans.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Saat: 19:00'da diye ayırmanıza gerek yoktur. 19:00 demeniz yeterlidir tarih bantlarında. Yalnızca şöyle bir sorun var..Siz afiş çalışması adı altında konu açmışsınız. Ama bütünlük davetiye gibi olmuş durumda. Sponsor veya katılımcıların logolarını kullanmanız daha bir ciddiyet oluşturabilirdi. Üzerinde biraz daha çalışmalısınız.

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saat: 19:00'da diye ayırmanıza gerek yoktur. 19:00 demeniz yeterlidir tarih bantlarında. Yalnızca şöyle bir sorun var..Siz afiş çalışması adı altında konu açmışsınız. Ama bütünlük davetiye gibi olmuş durumda. Sponsor veya katılımcıların logolarını kullanmanız daha bir ciddiyet oluşturabilirdi. Üzerinde biraz daha çalışmalısınız.

Sponsor Yok. Adı Geçen Kuruluşlar Sadece Yönetim Kurulları İsminin Geçmesini Rica Etti O Yüzden.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Başlık niteliğindeki cümlelerde nokta kullanılmaz, ve aşağıdaki yazının fontu bir konferansa göre fazla eğlenceli olmuş. Serifsiz sade ve şık bir font seçebilirsiniz.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aşağıda siyah yazılarla belirtilen bölüm biraz daha aşağı yazılbilirse daha iyi olacak sanki. Gözüme çarpan başka bir ayrıntı da göremedim.

Kolay gelsin. İyi çalışmalar...